Η Kate Middleton, το φόρεμα από το 2012 και το cult τσαντάκι

Οι πρόσφατες εμφανίσεις της διαφέρουν ελαφρώς από όσα μας έχει συνηθίσει. Φυσικά και συνεχίζει να φορά τα coat dresses, που είναι εξάλλου μία αγαπημένη ενδυματολογική συνήθεια του παλατιού, αλλά τολμά να διαφοροποιηθεί, όπως εκείνη τη φορά με τα μποτάκια που έκαναν το γύρο του διαδικτύου ή με τις συχνές επιλογές της να φορά hair accessories.

Jane Barlow/Pool Photo via AP

Επιπλέον, σε μία πρόσφατη, επίσημη εμφάνισή της, η Kate Middleton εμφανίστηκε με ένα κομψό coat dress του Alexander McQueen, το οποίο έχει φορέσει ξανά στο παρελθόν και μάλιστα όχι μόνο μία φορά. Αυτό όμως που ξεχώρισε σε αυτό το outfit είναι η επιλογή που έκανε στο τσαντάκι της. Επέλεξε ένα σκούρο πράσινο tiny, boxy τσαντάκι σε cult αισθητική που ταίριαξε με ένα από τα χρώματα του καρό coat dress, ενώ φόρεσε οπάκ καλσόν και ένα ζευγάρι pumps με χοντρό τακούνι. 

Η επιλογή όμως αυτής της Manu Atelier τσάντας είναι που κάνει τη διαφορά και μάλιστα χωρίς καν να γίνεται αντιληπτό. Πρόκειται για ένα τούρκικο brand, το οποίο καθώς φαίνεται, σύντομα θα γίνει ένα από τα IT brands που θα κυριαρχούν στο Instagram κι όχι μόνο. 

Κεντρική φωτογραφία: Jane Barlow/Pool Photo via AP

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: