Η Kate Middleton μόλις φόρεσε το πιο κομψό χρώμα για κάθε περίσταση

Η Kate Middleton μόλις φόρεσε το πιο κομψό χρώμα για κάθε περίσταση

Μετά το πέρας του lockdown στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις αμέτρητες διαδικτυακές εμφανίσεις της μέσω της πλατφόρμας Zoom, η Kate Middleton έχει επανέλθει δριμύτερη και γεμάτη στυλ στις υποχρεώσεις του Παλατιού. Εδώ και λίγες μέρες η Δούκισσα του Cambridge έχει ξεκινήσει τις δημόσιες εμφανίσεις της με φυσική παρουσία κάνοντας όλο τον πλανήτη και τα media να ασχολούνται και πάλι με τις ενδυματολογικές της επιλογές.

Ειδικότερα, η Kate μαζί με τον σύζυγό της William, επισκέφθηκαν την περασμένη Κυριακή το Νοσοκομείο Queen Elizabeth της Μεγάλης Βρετανίας με σκοπό να τιμήσουν την 72η επέτειο της Εθνικής Υπηρεσίας Υγείας του κράτους. Η Δούκισσα για μία ακόμη φορά έκανε εντύπωση με σύνολο που επέλεξε να φορέσει κάνοντας μία κομψή και διαχρονική στυλιστική πρόταση.

Η Kate Middleton ντύθηκε στα χρώματα του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Μεγάλης Βρετανίας επιλέγοντας το μπλε ως κυρίαρχο χρώμα της εμφάνισής της. Ένα χρώμα, που μπορεί να φορεθεί σε πολλές και διαφορετικές περιστάσεις και που κάνει το κάθε σύνολο να δείχνει πιο «ακριβό».

Συγκεκριμένα, η Δούκισσα του Cambridge εμφανίστηκε με printed shirt dress σε μπλε χρώμα, το οποίο φέρει την υπογραφή ενός από τα πιο αγαπημένα της brands, το Beulah London. Το φόρεμα είχε λευκό γιακά και μανσέτες στο ίδιο χρώμα, ενώ «αγκάλιαζε» αρμονικά τη σιλουέτα της. Ολοκλήρωσε το κομψό σύνολό της με λευκά, vintage σκουλαρίκια και μπλε, κλασικές, μυτερές γόβες Malory από τον Rupert Sanderson, τις οποίες έχει στη συλλογή της από το 2016. Για ακόμη μια φορά, λοιπόν, η Kate Middleton αποδεικνύει ότι η κομψότητα είναι έμφυτο χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς της και ότι διαθέτει υψηλή αισθητική και αντίληψη του στυλ. Και, όπως φαίνεται, έχει ακόμα πολλά να μας δείξει!

Διάβασε ακόμα: 4 tips για να βρεις το σωστό μαγιό αν έχεις μικρό στήθος

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: