Η Kalashnikov έφτιαξε ηλεκτρικό όχημα με τρείς ρόδες και 67 ίππους

Την εταιρία Kalashnikov την  έχουμε συνδέσει με τα όπλα. Το πιο γνωστό όπλα ακριβείας είναι το αυτόματο AK-47 .

Τώρα ήρθε ώρα που θα πρέπει να τη συνδέσουμε και με τα ηλεκτρικά οχήματα.Το πρώτο της αυτοκίνητο παρουσιάστηκε το 2018 με το όνομα Electric CV-1 ενώ το 2019 ακολούθησε και το πρωτότυπο Izh UV-4.

Σύμφωνα με τα σχέδια που ήρθαν στη δημοσιότητα, το πρωτότυπο δεν άλλαξε καθόλου και είναι έτοιμο να μπει στην παραγωγή, με το ιδιαίτερο σχήμα του να παραμένει και τις πόρτες να θυμίζουν στρατιωτικό όχημα. Με συνολικό μήκος 3.4μ., πλάτος 1/5μ. και ύψος 1.7μ. δεν δίνει χώρο για πλούσιο εξοπλισμό, πέραν του βασικού με a.c,, δύο μικρές ψηφιακές οθόνες και προσαρμοζόμενη ανάρτηση.

Το σύνολο που συνολικά θα ζυγίζει 650 κιλά, θα αποδίδει 68 άλογα παρέχοντας παράλληλα ηλεκτρική αυτονομία στα 150χλμ. Η τελική του ταχύτητα δεν θα ξεπερνά τα 80χλμ./ώρα με την επίσημη παρουσίαση του να προγραμματίζεται για τους επόμενους μήνες.

Εκτός όμως από το συγκεκριμένο τετράτροχο, ένα ακόμη ηλεκτρικό τρίτροχο φαίνεται να είναι στα σχέδια της ρώσικης εταιρίας. Ένα πιο στρόγγυλο σχεδιαστικά σύνολο το οποίο ξεχωρίζει για την απουσία θυρών, και θα είναι αποκλειστικά διθέσιο, έχοντας μάλιστα και ηλιοροφή.

Η Kalashnikov έφτιαξε ηλεκτρικό όχημα με τρείς ρόδες και 67 ίππους gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: