Η Καινούργιου ξεσπά – Δεν είμαι η μοναδική που φοράω τρέσες και βλεφαρίδες!!

Η Καινούργιου ξεσπά   Δεν είμαι η μοναδική που φοράω τρέσες και βλεφαρίδες!!

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει δεχθεί κατά καιρούς αρκετές κριτικές για την εμφάνιση της στις εκπομπές της από τα πρώτα της βήματα αλλά η τελευταία του Κοσμά Βίδου ήταν ίσως η..
πιο σκληρή και αυστηρή απ” όλες. Ο γνωστός δημοσιογράφος έγραψε στο Βήμα για την παρουσιάστρια ένα κείμενο που έσταζε δηλητήριο.

Ανέφερε χαρακτηριστικά ανάμεσα σε άλλα πως είναι ατσαλάκωτη όπως πάντα, σοβαντισμένη από πάνω ως κάτω και εντοιχισμένη στο σκηνικό τού «Όλα παίζουν», πήγε στην παρουσίαση του βιβλίου της Σταματίνας Τσιμτσιλή ντυμένη όπως η Ζωζώ Σαπουτζάκη στην πίστα και είναι μία από τις γυναίκες που σταδιοδρομούν ως Μπάρμπι, απολιθώματα, κακοφτιαγμένες ρεπλίκες παλαιότερων παρουσιαστριών και ως θλιβερά εκθέματα στο «Μουσείο του κακού τηλεοπτικού γούστου.

Οι κάμερες πέτυχαν την παρουσιάστρια και σχεδιάστρια στην παρουσίαση της χειμερινής κολεξιόν των ρούχων της και της ζήτησαν να σχολιάσει την εν λόγω κριτική.

«Δεν θέλω ν” ασχοληθώ καθόλου μ” αυτό και δεν θα απαντήσω σε μία κριτική. Ο Κοσμάς Βίδος είναι πολύ αξιόλογος σ” αυτό που κάνει, ξέρει τη δουλειά και δε μ” απασχολεί. Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του όμως επειδή είμαι γυναίκα, μ ενοχλούν κάποια πράγματα που είναι λίγο προσβλητικά. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Εννοείται στεναχωρήθηκα όταν το διάβασα και το θεώρησα σκληρό και προσβλητικό, αλλά δεν θέλω να απαντήσω.

Κάτι που με στεναχωρεί, προτιμώ να το αφήνω πίσω μου και να μην ασχολούμαι. Αγαπώ παρα πολύ τη μόδα και δεν είμαι η μοναδική γυναίκα στην τηλεόραση που φοράω τρέσες, δεν είμαι η μοναδική που έχω πει ότι έχω μπει σε κάποια διαδικασία για ν” αλλάξω κάτι στην εμφάνιση μου που με χάλαγε, κι επίσης δεν είμαι η μοναδική που φοράω βλεφαρίδες. Απλά για κάποιο λόγο είμαι από τις λίγες που το παραδέχομαι κι έχουν φάει κόλλημα μαζί μου.» δήλωσε.

Επιπλέον πρόσθεσε ότι όσο και να σχολιάζουν εκείνη δε θ αλλάξει, είναι πολύ χαρούμενη που δουλεύει στον Alpha, ένα κανάλι που την έχει στηρίξει πολύ και θα συνεχίσει να κάνει την δουλειά της την οποία αγαπά πολύ δίνοντας τον καλύτερο της εαυτό.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: