Η Julia Fox εμφανίστηκε στο party του Vanity Fair με τσάντα από ανθρώπινα μαλλιά

Η πιο edgy εμφάνιση της βραδιάς ανήκει σίγουρα στην Julia Fox!

Η Julia Fox μπορεί να μπήκε στην ζωή μας για όλους τους λάθους λόγους, φαίνεται όμως πως θα μείνει για τους όλους τους σωστούς λόγους. 

Ήταν για ένα διάστημα το νέο girl friend του Kanye West, που με styling αλά Kim Kardashian εμφανίστηκε μαζί του ως το νέο του date. Ελάχιστοι ήταν αυτοί που πίστεψαν την μεταξύ τους σχέση, που σύντομα έσκασε σαν φούσκα, με την ίδια την Fox να δηλώνει πως δεν είναι μαζί με τον Ye. Όλα αυτά έχουν μάλλον, όμως, πλέον ελάχιστη σημασία, αφού η Julia Fox είναι το νέο style icon της Αμερικής, κατατάσσοντας τον εαυτό της στην goth core αισθητική που επιστρέφει δυναμικά. 

Εχθές η άφιξη της στο κόκκινο χαλί του after Oscar party του Vanity Fair προκάλεσε αμέσως εντύπωση, αφού επέλεξε για ακόμη μια φορά μια edgy δημιουργία ενός Γερμανού σχεδιαστή. Ένα μαύρο maxi leather like gown με το πιο ιδιαίτερο halter neck που είδαμε τελευταία. Ένα πραγματικό γλυπτό-κόσμημα, ένα ανθρώπινο χέρι που έμοιαζε να σφίγγει το λαιμό της, που εκτός από το καλλιτεχνικό όραμα του designer, ίσως κρύβει και έναν ευρύτερο συμβολισμό. Η ίδια το συνδύασε με ένα δερμάτινο πανωφόρι και μπότες του οίκου Balenciaga.

Η Julia Fox εμφανίστηκε στο party του Vanity Fair με τσάντα από ανθρώπινα μαλλιά

Η τσάντα από ανθρώπινα μαλλιά.

Το όλο statement look συνδυάστηκε με ένα ζευγάρι ψηλά δερμάτινα γάντια και το πιο έντονο eyliner που έχεις δει τελευταία. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα super slik ponytail που τόνιζε τα χαρακτηριστικά της. Αυτό, όμως,  που έγινε πραγματικά είδηση ήταν το μικρό μαύρο τσαντάκι που κρατούσε από ανθρώπινα μαλλιά! Ή τουλάχιστον «έτσι φαίνεται», όπως δήλωσε και η ίδια στην Catt Sadler, μία από τις παρουσιάστριες στο κόκκινο χαλί του Vanity Fair. 

Από πολλούς θεωρήθηκε απόλυτα creepy και weird(και δεν τους αδικούμε καθόλου), ωστόσο είναι αυτή η προσωπική νότα που βάζει η Fox σε κάθε της εμφάνιση, έχοντας αρχικά το θάρρος να φορέσει τα πιο περίεργα items, συνδυασμένα με ανατρεπτικό τρόπο. Σίγουρα πάντως δεν μιλάμε για την νέα μας αγαπημένη it bag!

Διαβάστε επίσης:

Vanity Fair’s 2022 Oscar Party: Όλες οι statement εμφανίσεις των stars που έκλεψαν τις εντυπώσεις

Red for the win: Το κόκκινο ήταν το χρώμα των φετινών Oscars

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: