Η JLo φέρνει το «All I Have» στο 2021! Η χριστουγεννιάτικη καμπάνια της Coach σε ταξιδεύει

Η JLo φέρνει το «All I Have» στο 2021! Η χριστουγεννιάτικη καμπάνια της Coach σε ταξιδεύει

Η Jennifer Lopez φέρνει τα Χριστούγεννα πιο κοντά με τη νέα, «ζεστή» καμπάνια της Coach.

Η συνεργασία της Jennifer Lopez με την Coach παραδίδει στο κοινό φωτογραφίες που δεν εστιάζουν μόνο στο στυλ της τραγουδίστριας και του brand αλλά αναδεικνύουν την προσωπικότητα της JLo ως το ίνδαλμα κομψότητας για τη σύγχρονη γυναίκα. Τη γυναίκα που δουλεύει, έχει υποχρεώσεις και, παράλληλα, αναδεικνύει την πιο θηλυκή της πλευρά.

Μόλις στα τέλη του Αυγούστου είδαμε τη σταρ να φοράει τα κλασικά, προσεγμένα και ιδιαίτερα elegant ρούχα του Αμερικανικού brand και να μεταφέρει το κοινό και την κάθε γυναίκα που τα βλέπει σε μία άλλη εποχή. Μερικές δεκαετίες πίσω, όταν οι γυναίκες φορούσαν ένα maxi vintage φόρεμα, ένα μακρύ, oversized παλτό και μία handbag και πήγαιναν για το ραντεβού τους στον κινηματογράφο που έγραφε την ταινία στην επιγραφή τοποθετώντας ένα-ένα τα γράμματα του τίτλου της ταινίας.

JLo for Coach: Ποιος είπε ότι το business look δεν μπορεί να είναι chic & sexy;

Η νέα καμπάνια αναβιώνει το «All I Have»

Στη νέα καμπάνια του Coach για τα Χριστούγεννα, η Lopez αναβιώνει το μουσικό βίντεο «All I Have» για να αναδείξει το brand μέσα από την πιο εορταστική διάθεση, περπατώντας στον δρόμο την ώρα που οι νιφάδες χιονιού πέφτουν και στολίζουν το σκηνικό.

«Ας ζεσταθούμε: Ποιο Signature look είναι cozy, άνετο και συγκλονιστικά εικονικό; Αυτό! Αυτό είναι το look!», γράφει το brand.

Το clip δείχνει την τραγουδίστρια στη Νέα Υόρκη να κρατάει την τσάντα τη Signature Coach bag και πανωφόρι με έμφαση στις γούνινες λεπτομέρειες, δημιουργώντας την πιο κομψή εικόνα για τις χειμερινές, ιδιαίτερα κρύες ημέρες.

«Είσαι καλυμμένη με χιόνι και προσποιείσαι ότι γυρίζεις ένα μουσικό clip αλλά δε σε νοιάζει, γιατί είσαι η Jennifer Lopez και είσαι υπέροχη με κάθε πιθανό τρόπο»

Συνέχισε παρακάτω για περισσότερες φωτογραφίες από την καμπάνια.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: