Η Jennifer Lopez κυκλοφόρησε το πιο fashion-forward μουσικό βίντεο

Η Jennifer Lopez κυκλοφόρησε το πιο fashion forward μουσικό βίντεο

Κρύσταλλοι, εικονικά φορέματα και κοσμήματα που κάνουν πραγματικότητα κάθε couture όνειρο.

Ακόμα προσπαθούμε να συνειδητοποιήσουμε και να αφομοιώσουμε την Πρωτοχρονιάτικη εμφάνιση της Jennifer Lopez. Όλος ο πλανήτης βρέθηκε να εκθειάζει την Αμερικανίδα σταρ και τα αποτελέσματα της χρόνιας γυμναστικής στο σώμα της. Και, όσο συμβαίνουν αυτά, εκείνη αποφάσισε να κυκλοφορήσει το music video του νέου της τραγουδιού In The Morning και πρόκειται για ένα σουαρέ μόδας. Υπό την έννοια ότι είναι γεμάτο εμφανίσεις με ρούχα διάσημων οίκων, δημιουργίες που θα μπορούσαν να σταθούν σε εικονικές πασαρέλες ή στο κόκκινο χαλί των Oscars γράφοντας ιστορία.

Το αιθέριο βίντεο ανέλαβαν στυλιστικά οι στυλίστες που χρόνια συνεργάζονται με τη Lopez, Rob Zangradi και Mariel Haenn, και μετέτρεψαν την τραγουδίστρια σε έναν άγγελο με εξαιρετικό γούστο στη μόδα. Ένα φόρεμα Iris van Herpen σε παστέλ απόχρωση κινείται αιθέρια στο πλάνο, ενώ σε άλλη σκηνή ο Περουβιανός σχεδιαστής Augusto Manzanares ντύνει τη JLo με ένα crystal dress, που συνδυάζεται με φτερά Mother Plucker.

«Είναι γεμάτο συμβολισμό για μία σκοτεινή, μονόπλευρη σχέση και τη συνειδητοποίηση ότι δεν μπορείς να αλλάξεις κανέναν… Μπορείς μόνο να αλλάξεις τον εαυτό σου. Φτιάξε τα δικά σου φτερά και φύγε μακριά από οποιονδήποτε και οτιδήποτε δεν εκτιμάει πραγματικά ό,τι έχεις να προσφέρεις», έγραψε στο caption μίας ανάρτησής της.

Αυτοί οι συμβολισμοί είναι που ενισχύονται μέσα από τις ενδυματολογικές της επιλογές, από το εφαρμοστό φόρεμα Marco Marco, μέχρι τη μάσκα από κρυστάλλους της Marianna Harutunian.

 Από τη στιγμή που η Ελένη Μενεγάκη σταμάτησε την τηλεόραση ξεκίνησε να φοράει αυτό το στυλ μπλούζας

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: