Η Jennifer Lopez φόρεσε το πιο cool #workfromhome σύνολο που μπορείς να φορέσεις κι εσύ

Η Jennifer Lopez φόρεσε το πιο cool #workfromhome σύνολο που μπορείς να φορέσεις κι εσύ

Εδώ και δύο εβδομάδες περίπου όσες έχουμε τη δυνατότητα εργαζόμαστε από το σπίτι (και πολύ καλά κάνουμε), ώστε να προστατεύσουμε εμάς τις ίδιες, αλλά και τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού από τον Κορονοϊό. Αυτό- ευτυχώς- δε συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα, αλλά σχεδόν σε όλη την υφήλιο και είναι ένα σπουδαίο μέτρο για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού.

Σε προηγούμενα άρθρα σού είπαμε ότι είναι καλό να ντύνεσαι μέσα στο σπίτι και να μη μένεις με τις πυτζάμες. Σίγουρα, δε θα επιλέξεις ένα outfit που θα φορούσες στο γραφείο, ούτε θα βάλεις τις αγαπημένες γόβες σου μέσα στο σπίτι, αλλά ένα athleisure look θα σε κάνει να νιώθεις άνετα, αλλά μπορεί να σου φτιάξει και τη διάθεση ταυτόχρονα. Leggings, χρωματιστές φόρμες, ζακέτες και φούτερ βρίσκονται ανάμεσα στις επιλογές σου αυτές τις μέρες που μένεις στο σπίτι.

Εμείς, όμως, τώρα έχουμε να σου προτείνουμε και μια μεγάλη τάση της φετινής σεζόν, που μπορείς να υιοθετήσεις αυτές τις μέρες και την οποία φόρεσε πρόσφατα η Jennifer Lopez. Η Λατίνα σταρ επέλεξε να φορέσει στο γυμναστήριο το απόλυτο athleisure outfit, το οποίο θα σε ενθουσιάσει και θα αποτελέσει κίνητρο για σένα, ώστε να ντύνεσαι μέσα στο σπίτι.

Κι αν τα ρούχα γυμναστικής και η αθλητική περιβολή σού μοιάζουν βαρετά, το look που θα δεις στο παρακάτω βίντεο θα σε κάνει να αναθεωρήσεις.

Όπως είδες, η JLo φοράει ένα tie-dye κολάν με αθλητικά παπούτσια και φούτερ σε aqua απόχρωση. Το tie-dye, όπως και τα neon χρώματα, είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις του 2020, οπότε γιατί να μην τις υιοθετήσεις ακόμα και μέσα στο σπίτι. Κι αν δεν έχεις ένα παρόμοιο κολάν ή θέλεις να αποκτήσεις ένα tie-dye item, μπορείς και μόνη σου.

Στο παρακάτω βίντεο θα μάθεις αναλυτικά πώς μπορείς να μετατρέψεις ένα μονόχρωμο ρούχο και να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου items με αυτό το cool print!

Διάβασε ακόμα: Αυτοί οι Οίκοι Μόδας ξεκινούν να παράγουν χειρουργικές μάσκες στη μάχη ενάντια στον Κορονοϊό

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: