Η Jennifer Lopez έχει περάσει (και) το loungewear σε άλλο επίπεδο

Η Jennifer Lopez έχει περάσει (και) το loungewear σε άλλο επίπεδο

 Οι λεπτομέρειες που απογείωσαν το casual ντύσιμό της.

Η πασίγνωστη Λατίνα τραγουδίστρια / ηθοποιός, ξεχωρίζει για το στυλ της, δεν είναι τυχαίο ότι στα πενήντα της χρόνια, το Συμβούλιο Μόδας των Σχεδιαστών της Αμερικής (CFDA) την βράβευσε ως το μεγαλύτερο fashion icon της χρονιάς. Ακόμα και κατά τη διάρκεια αυτής της περίεργης χρονιάς, η σταρ κατάφερε να μας δώσει έμπνευση με τα outfits της.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, η Jennifer Lopez κοινοποίησε κάποιες φωτογραφίες της στο Instagram και μας απέδειξε πως πράγματι, μπορείς να φορέσεις ένα σετ με φόρμα και ασορτί ζακέτα και εκτός του σπιτιού. Στην φωτογραφία φοράει μια μπεζ φόρμα, ένα puffer μπουφάν του ίδιου χρώματος, ένα ζευγάρι ανοιχτές καφέ μπότες με κορδόνια και κρατάει μια ασορτί δερμάτινη τσάντα. Η γυναίκα-είδωλο συμπλήρωσε το σύνολό της με χρυσούς κρίκους, και ένα statement αξεσουάρ – ένα μπορντό καπέλο bucket από τον οίκο Dior. Τα κοσμήματα και το καπέλο, προσθέτουν λίγο χρώμα και glam στο κατά τα άλλα απλό outfit.

Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που έχει φορέσει αυτό το στυλ ρούχων εκτός σπιτιού. Πριν τα Χριστούγεννα, η Lopez φωτογραφήθηκε στο Miami φορώντας ένα άνετο σετ σε ανοιχτό μπλε χρώμα από το βιώσιμο brand Pangaia και αθλητικά από την Nike. Εδώ, για να ξεχωρίζει, συμπλήρωσε το loungewear look της με μία houndstooth print μάσκα, oversized γυαλιά ηλίου και μια τσάντα από τον οίκο Hermes.

Άλλοι celebrities έχουν ακολουθήσει τα βήματα της JLo, όπως η Tracee Ellis Ross, η οποία ποζάρει συχνά με loungewear από την Pangaia σε διαφορετικά χρώματα και τα συνδυάζει με χρυσούς κρίκους. Επίσης και η Katie Holmes φωτογραφήθηκε πρόσφατα στην Νέα Υόρκη φορώντας ένα σακάκι, ένα κλασικό άσπρο μπλουζάκι, εκρού joggers και δερμάτινα sneakers.

Μπορεί όλες να ανυπομονούμε να βγούμε έξω και να ντυθούμε καλά αλλά,θέλουμε να κρατήσουμε αυτόν τον συνδυασμό του sweatsuit με τα statement αξεσουάρ για λίγο ακόμα.

6 outfits εμπνευσμένα από τους αγαπημένους μας celebrities για το βράδυ της παραμονής

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: