Η ιστορία πίσω από το δαχτυλίδι της πριγκίπισσας Νταϊάνα που φορούσε η Μέγκαν Μάρκλ [Εικόνες]

Η Μέγκαν Μαρκλ εμφανίστηκε στην Αυστραλία την Τρίτη φορώντας κοσμήματα της πριγκίπισσας Νταϊάνα στη μνήμη της μητέρας του συζύγου της, πρίγκιπα Χάρι.

Η Δούκισσα του Σάσεξ φόρεσε σκουλαρίκια σε σχήμα πεταλούδας που φορούσε προηγουμένως η πριγκίπισσα της Ουαλίας, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στον Καναδά με τον πρίγκιπα Κάρολο τον Μάιο του 1986.

Πιο συγκεκριμένα, κατά την ημέρα του γάμου της, εμφανίστηκε στη βραδινή υποδοχή του ζευγαριού φορώντας ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι που κάποτε ανήκε στη Νταϊάνα.

Η σμαραγδένια πέτρα, περιτριγυρισμένη από μικρά διαμάντια και τοποθετημένη σε χρυσό 24 καρατίων τραβούσε τα βλέμματα των φωτογράφων στο δεξί της χέρι.

Επίσης, φόρεσε ένα από τα βραχιόλια της Νταϊάνα. Και τα δύο θεωρούνται δώρο από τον πρίγκιπα Χάρι για να σηματοδοτήσουν τα ευτυχισμένα νέα για το μωρό που περιμένουν.

Αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που η 37χρονη Μέγκαν Μαρκλ στολίζεται με κοσμήματα της πεθεράς της. Το δαχτυλίδι αρραβώνων περιέχει δύο πετράδια από την προσωπική συλλογή της Νταϊάνα και η Δούκισσα κάποτε είπε ότι «Είναι τόσο σημαντικό για μένα να γνωρίζω ότι η πριγκίπισσα παραμένει μαζί μας».

Πιστεύεται ότι το δαχτυλίδι ήταν δώρο από το νέο σύζυγό της, Πρίγκιπα Χάρι, αλλά αυτό που δεν γνώριζε κανένας τη στιγμή του γάμου ήταν η γλυκόπικρη ιστορία πίσω από αυτό.

Ο βασιλικός σχολιαστής και συγγραφέας Ρίτσαρντ Κέι, ο οποίος γνώριζε προσωπικά τη Νταϊάνα, αποκάλυψε ότι το δαχτυλίδι ήταν στην πραγματικότητα ένα δώρο που δόθηκε στην πριγκίπισσα την ημέρα που βγήκε το διαζύγιό της το 1996.

«Της το έδωσε η σύζυγος του διπλωμάτη Lucia Flecha de Lima, μια από τις πιο κοντινές φίλες της, που το αγόρασε για να αντικαταστήσει το δαχτυλίδι αρραβώνων, το οποίο η Νταϊάνα δεν θέλησε να φορέσει όταν τελείωσε ο γάμος της», έγραψε στην Daily Mail.

Πηγή: topontiki.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: