Η Ιωάννα Μαλέσκου με girly look που όλες θέλουμε να αντιγράψουμε (photos)

Η παρουσιάστρια αγαπά ιδιαίτερα το ροζ χρώμα και το επιλέγει συχνά, παραδίδοντας μαθήματα στυλ.

Εμφανώς ευδιάθετη και απόλυτα κομψή, η Ιωάννα Μαλέσκου μας καλημέρισε και σήμερα μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και την καθημερινή εκπομπή «Love It». Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης επέλεξε να φορέσει ξανά το αγαπημένο της χρώμα που δεν είναι άλλο από το ροζ. 

Το αγαπημένο της colour trend

Δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να επιλέγει total pink σύνολα, μαγνητίζοντας τα βλέμματα. Όπως φαίνεται, η Ιωάννα έχει βρει το λατρεμένο της #colourtrend και δεν σκοπεύει να το αντικαταστήσει άμεσα. Με girly διάθεση και look που της ταιριάζει απόλυτα, η παρουσιάστρια έκανε είσοδο στο τηλεοπτικό πλατό και μας απέδειξε πόσο εύκολα μπορούμε να δημιουργήσουμε stylish σύνολα με τα σωστά fashion items.

Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε μια color blocking εμφάνιση που θα θυμόμαστε για καιρό (photos)

 

Όλες οι λεπτομέρειες της σημερινής της εμφάνισης

Η Ιωάννα Μαλέσκου με girly look που όλες θέλουμε να αντιγράψουμε (photos)

Η fashion stylist της Ιωάννας, Αγγελική Μαρτσέκη (@tzela) μας εκμυστηρεύτηκε όλες τις λεπτομέρειες πίσω από το σημερινό look. Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε on air με printed πουκάμισο και ψηλόμεσο φούξια παντελόνι από το brand «Νever On Sunday».

Το outfit ολοκλήρωσαν με τον ωραιότερο τρόπο οι ψηλοτάκουνες custom made γόβες της σε ροζ απόχρωση από Bilero. To χτένισμα της Ιωάννας επιμελήθηκε ο Κωνσταντίνος Αυγερινός ενώ το μακιγιάζ η Χριστίνα Σταματογιαννοπούλου.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: