Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε γυμναστική με το πιο στυλάτο outfit

Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε γυμναστική με το πιο στυλάτο outfit

Η παρουσιάστρια επέλεξε ένα σύνολο που αναδείκνυε τις απίθανες αναλογίες της.

Σε συνέχεια του Σαββάτου, ο καιρός της Κυριακής ήταν πολύ καλός. Αυτό μας έδωσε την ευκαιρία να κατεβάσουμε από την ντουλάπα τα πιο «ελαφριά» μας ρούχα και να βγούμε δειλά-δειλά για βόλτα. Απολαύσαμε τον ήλιο και γενικώς βρεθήκαμε σε μία πολύ ανανεωμένη διάθεση λόγω αυτού. Ακόμα και την ώρα που θέλαμε να κάνουμε γυμναστική νιώσαμε αυτήν την αλλαγή της θερμοκρασίας, αφού μπορούσαμε να αθληθούμε και μόνο με το athletic bra και ένα σορτς στο σπίτι.

Η Ιωάννα Μαλέσκου ένιωσε μία αντίστοιχη ανάγκη. Άλλωστε, είναι και ένα κορίτσι που αγαπάει πολύ τη γυμναστική και κάνει πολύ συχνά τέτοιες εμφανίσεις. Το outfit που επέλεξε πριν από μερικές ώρες για να εκτελέσει το πρόγραμμά της ήταν πολύ μοντέρνο και «φρέσκο». Μας θύμισε κάποια σελίδα περιοδικού για διαφήμιση αθλητικών ρούχων, στην οποία η παρουσιάστρια θα μπορούσε να είναι το μοντέλο.

Για την εντυπωσιακή φωτογραφία επέλεξε να κάνει ένα υπέροχο συνδυασμό χρωμάτων που αποτελείται από ένα ροζ κολάν και ένα μπλε printed αθλητικό σουτιέν. Να σημειωθεί ότι το outfit αναδείκνυε το καλογυμνασμένο κορμί της και ακόμα περισσότερο τους killer κοιλιακούς της.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις το story με το εντυπωσιακό look.

 Most Wanted: Tα 5 πράσινα ρούχα και αξεσουάρ που καλύπτουν όλο το φάσμα του αγαπημένου χρώματος

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: