Η Ιωάννα Λίλη μιλά για το bullying που δέχθηκε στο σχολείο

Για την εκπομπή Revenge Body που θα παρουσιάζει στο OPEN μίλησε η Ιωάννα Λίλη στην εκπομπή «Ευτυχείτε», αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων ότι ως μαθήτρια είχε δεχθεί bullying για το ύψος της.

Μιλώντας για το σόου που θα παρουσιάζει, έκανε λόγο για ένα πρότζεκτ-πρόκληση και εκτίμησε πως θα αγαπηθεί από τον κόσμο, «γιατί θα μοιραστούμε μαζί ιστορίες και συναισθήματα ανθρώπων που έχουν υποστεί ίσως «βία», είτε λεκτική είτε σωματική, και εμείς θα προσπαθήσουμε να αναδείξουμε τα καλύτερά τους στοιχεία, τις ικανότητές τους, τις δυνατότητές τους, σαφώς να δημιουργήσουμε καλύτερο ψυχολογικό κόσμο στους ίδιους, και έπειτα να πάμε να φτιάξουμε την εξωτερική τους εικόνα, που είναι εξίσου πάρα πολύ σημαντική».

Το πρώην μοντέλο παραδέχθηκε ότι έχει ανασφάλειες, όπως όλοι οι άνθρωποι, και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο bullying που δέχθηκε στο σχολείο: «Εννοείται ότι κι εγώ έχω περάσει μορφή βίας λεκτικής. Θυμάμαι στο γuμνάσιο με χαρακτηρίζανε ως κολώνα της ΔΕΗ γιατί ήμουν η ψηλή της τάξης, γιατί εγώ ξεχώριζα, και αυτό μου δημιούργησε ένα “κόμπλεξ”, οπότε εκείνη την περίοδο θυμάμαι ότι έγερνα συνέχεια τους ώμους μου προς τα κάτω για να μπορέσω να φτάσω σε ένα επίπεδο με τα υπόλοιπα παιδιά».

(?)

Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: