Η influencer «Sincerely Jules» κυκλοφόρησε την πρώτη της συλλογή με athleisure ρούχα

Η influencer «Sincerely Jules» κυκλοφόρησε την πρώτη της συλλογή με athleisure ρούχα

Με την sleek αισθητική της, η Julie Sariñan έχει δημιουργήσει τα πιο χαριτωμένα looks γι’ αυτήν την εποχή!

Η influencer, η οποία ήταν μια από τις πρώτες bloggers που έγιναν διάσημες το 2010, συνεργάστηκε με το athleisure brand Bandier για αρκετές συλλογές, με την πρώτη να κάνει το ντεμπούτο της στην Amazon χθες (11/5). Η Sariñana εμπνεύστηκε από την ανατροφή της στην Καλιφόρνια για την πρώτη συλλογή, η οποία περιλαμβάνει τιραντάκια, αθλητικά σουτιέν, φούτερ, κολάν, ποδηλατικά σορτς και άλλα κομμάτια. Η influencer θα δημιουργήσει τέσσερις συλλογές με το brand Bandier φέτος, με τις επόμενες τρεις να κυκλοφορούν στο υπόλοιπο του έτους.

Η Sariñana περιγράφει τη συλλογή ως «όνειρο περιπλάνησης στην Καλιφόρνια». Για να σχεδιάσει τη συλλογή άντλησε έμπνευση από στοιχεία στη φύση, όπως τα ηλιοβασιλέματα και τα δάση.

«Ήθελα πραγματικά να συμπεριλάβω την ομορφιά της Καλιφόρνια στη συλλογή με το ροζ ηλιοβασίλεμα, τις χρυσές αποχρώσεις και τον μπλε ουρανό» είπε. «Έχω υιοθετήσει το ανδρόγυνο στυλ, οπότε θα το δείτε αυτό σε κάποια από τα oversize κομμάτια, αλλά η συλλογή έχει επίσης μια θηλυκή πινελιά με τα floral prints και τους γήινους τόνους».

Η συλλογή περιλαμβάνει μια χρωματική παλέτα από απαλό ροζ, χρυσοκίτρινο, καμένο πορτοκαλί, λιλά, ανοιχτό γκρι και μαύρο σε prints όπως το floral, το tie-dye και το γκιγκάν. Περιλαμβάνει και ρούχα γυμναστικής όπως τα αθλητικά σουτιέν και κολάν, καθώς και loungewear επιλογές όπως τα φούτερ και τα φορέματα φούτερ.

Η Sariñana είπε ότι μερικά από τα αγαπημένα της κομμάτια από τη συλλογή περιλαμβάνουν ένα κίτρινο cropped jacket με floral print και ασορτί σορτς. Τις αρέσουν επίσης τα ποδηλατικά σορτς, τα οποία προσφέρονται σε πολύχρωμες εκτυπώσεις γκιγκάν και σε floral prints, καθώς και σε μαύρο.

Η influencer δήλωσε πως ξεκίνησε να δουλεύει στην συλλογή με το brand Bandier στην αρχή της πανδημίας και είπε πως αυτή η κρίση επηρέασε ορισμένες από τις διαδικασίες σχεδιασμού. Επιπλέον, η Sariñana ήθελε να συνεργαστεί με αυτό το brand λόγω της δέσμευσης της εταιρείας στη διαφορετικότητα και την πολυπολιτισμική ένταξη.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις κάποια από τα αγαπημένα μας looks από την συλλογή.

Η mini φούστα, το πιο διάσημο ρούχο των 60s, είναι και φέτος ό,τι πιο sexy μπορείς να βάλεις

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: