Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με boho σύνολο στην πρεμιέρα της εκπομπής της

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με boho σύνολο στην πρεμιέρα της εκπομπής της

Mία girly επιλογή κατάλληλη για ένα φρέσκο -και κομψό- τηλεοπτικό ξεκίνημα.

Πρώτη της μέρα «στο τιμόνι» μίας μεσημεριανής εκπομπής και από τα πρώτα της λεπτά στον αέρα του ALPHA η Hλιάνα μας έπεισε πως θα είναι το ακριβώς αντίθετο από «Pop Up»… αυτή η κοπέλα ήρθε για να μείνει στην τηλεοπτική μας πραγματικότητα.

Η Hλιάνα Παπαγεωργίου και η θετική, «pop» αύρα της ήταν η νότα αισιοδοξίας που θέλαμε να έχουν τα μεσημέρια της και όλο αυτό το mood το υποστήριξε και με την ενδυματολογική επιλογή της. Όπως θα δεις και στο παρακάτω video η μελαχρινή παρουσιάστρια/μοντέλο διάλεξε για την πρεμιέρα της –με τη βοήθεια του στυλίστα της, Άρη Γεωργιάδη- ένα total look Isabel Marant (Attica) και ένα λευκό ζευγάρι cowboy boots, Tsakiris Mallas.

Το κεντημένο top έδενε αρμονικά με τη mini φούστα με βολάν, δημιουργώντας ένα ethnic σύνολο με σύγχρονες, θηλυκές λεπτομέρειες. Χαρακτηριστικό look τόσο της σχεδιαστικής φιλοσοφίας της Isabel Marant, αλλά ταυτόχρονα και ό,τι πιο φρέσκο και fashionable μπορούσε να βάλει η Ηλιάνα για το νέο, δυναμικό της ξεκίνημα. Αναμένουμε και το αυριανό της #ootd, μείνε συντονισμένη!
 Πρέπει να δεις τις 10 πιο στυλάτες τηλεοπτικές σειρές της τελευταίας εικοσαετίας

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: