Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει βρει τον αγαπημένο της χρωματικό συνδυασμό φέτος

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει βρει τον αγαπημένο της χρωματικό συνδυασμό φέτος

Είναι κλασικός, διαχρονικός και πολύ- μα πολύ- κομψός!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε φέτος το ντεμπούτο της ως κεντρική παρουσιάστρια στην εκπομπή «Pop Up» και τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA αφήνοντας ως τώρα πολύ θετικές εντυπώσεις. Σε κάθε εμφάνισή της είναι άνετη, χαλαρή και πολύ μα πολύ κομψή.

Δεν είναι τυχαίο αυτό, βέβαια, μιας και η Ηλιάνα έχει μια μακρά πορεία στο χώρο του modeling και γνωρίζει από πρώτο χέρι τις τάσεις της μόδας. Και μπορεί ανά περιόδους να υιοθετεί νέα trends, όμως τώρα τελευταία έχουμε παρατηρήσει ότι η παρουσιάστρια αγαπάει και φοράει πολύ συχνά έναν συγκεκριμένο χρωματικό συνδυασμό.

Είναι κλασικός, διαχρονικός και ultra stylish. Ποιος είναι αυτός; Το άσπρο και το μαύρο. Παρακολουθώντας την εκπομπή της και το account της στο Instagram θα δεις ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει αδυναμία στα black & white σύνολα και τα φορά πολύ αυτήν τη σεζόν.

Από ladylike, ασπρόμαυρα φορέματα, μέχρι μαύρα leather shorts και φούστες με λευκά tops, η Ηλιάνα φέτος έχει βρει τον χρωματικό συνδυασμό που θα τη συνοδεύσει στην τηλεοπτική σεζόν. Κι αν ρωτάς τη γνώμη μας, η απόφασή της είναι σοφή! Γιατί μπορεί να είναι basic ο συνδυασμός λευκού και μαύρου, είναι όμως τόσο κολακευτικός και κομψός, που δεν σε εκθέτει στυλιστικά ποτέ και για κανέναν λόγο!

Διάβασε ακόμα: 10 looks για να είσαι κομψή και άνετη τις βροχερές μέρες του φθινοπώρου

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: