Η ιδιαίτερη εμφάνιση της Jill Biden είναι trending θέμα στα social media

Η ιδιαίτερη εμφάνιση της Jill Biden είναι trending θέμα στα social media

Μία εμφάνιση της Πρώτης Κυρίας των Ηνωμένων Πολιτειών, αρκετά διαφορετική από τις συνηθισμένες της.

Η Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Εθνών αναμενόμενα γίνεται θέμα συζήτησης. Κάθε κυρία που έχει περάσει από τον Λευκό Οίκο απασχολεί με κάθε τι που κάνει, πόσο μάλλον με το στυλ, τις εμφανίσεις που εμπνέεται να κάνει ταιριάζοντας τα ρούχα της με την περίσταση στην οποία πρέπει να παρευρεθεί. Όσον αφορά στο στυλ της Jill Biden, συγκεκριμένα, αυτό ανέκαθεν βασιζόταν σε κομψές επιλογές, all-time-classic κομμάτια που διαμορφώνουν μία vintage persona με μερικές πιο μοντέρνες πινελιές. 

Πριν μερικές ημέρες, η ίδια εθεάθη να βγαίνει από ένα αεροπλάνο στο Maryland στην Andrews Air Force Base. Όμως, εκείνη, λογικά μαζί με τη βοήθεια της ομάδας της, αποφάσισαν να κάνουν ένα διαφορετικό από τα συνηθισμένα outfit, λιγότερο αυστηρό και περισσότερο μοντέρνο. Αυτό ήταν ένα total-black σύνολο που απαρτίστηκε από μία δερμάτινη φούστα, ένα blazer, ankle boots και ένα δικτυωτό καλσόν.

 
Η Πρώτη Κυρία έδειχνε φανερά ανανεωμένη μέσα σε ένα σύνολο που εκτός των άλλων αναδείκνυε και τα καλλίγραμμα πόδια της περνώντας και την εντύπωση ότι είναι μία γυναίκα που δεν πρόκειται απαραίτητα να ακολουθήσει τις καθιερωμένες νόρμες.

Το Twitter μπορεί να είχε διαφορετική γνώμη για το outfit της, μη δηλώνοντας ιδιαίτερα ένθερμο, όμως, η Jill Biden ήταν απλά πανέμορφη.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις περισσότερες φωτογραφίες.

 Αυτό το αξεσουάρ των 90′s επιστρέφει φέτος για να απογειώσει τα looks μας

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: