Η Hyundai χορηγικός συνεργάτης της AS Roma

Το λογότυπο της Hyundai θα εμφανίζεται στην πίσω όψη των εμφανίσεων της AS Roma στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας την επόμενη σεζόν

Η Κορεάτικη αυτοκινητοβιομηχανία Hyundai Motors , που έχει έδρα την Ευρώπη για τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στη δική μας Ήπειρο, ανακοίνωσε πολυετή συνεργασία με την AS Roma ως Παγκόσμιος Συνεργάτης Αυτοκινήτου. Το λογότυπο της Hyundai θα εμφανίζεται στην πίσω όψη της διάσημης κόκκινης-χρυσής φανέλας της ομάδας σε όλους τους εντός έδρας αγώνες από την επόμενη σεζόν και μέχρι το 2021.

Η Hyundai είναι κορυφαίος συνεργάτης της FIFA από το 1999, υποστηρικτής της ΟΥΕΦΑ για 18 χρόνια έως το 2017 και εξακολουθεί να στηρίζει εθνικές ομάδες καθώς και μεμονωμένους συλλόγους σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Olympique Lyonnais στη Γαλλία και από την επόμενη σεζόν την Chelsea FC στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Club Atlético de Madrid στην Ισπανία και την Hertha BSC στη Γερμανία.

Η συνεργασία της Hyundai με την AS Roma προστίθεται σε ένα αυξανόμενο χαρτοφυλάκιο πανευρωπαϊκών ποδοσφαιρικών συλλόγων, μετά από τις πρόσφατες ανακοινώσεις χορηγίας με την Chelsea FC της Αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ, το Club Atlético de Madrid της La Liga και την Hertha BSC της Bundesliga.

Για να γιορτάσουν την έναρξη της νέας συνεργασίας, οι πρωταγωνιστές της πρώτης ομάδας της AS Roma,  Edin Džeko, Javier Pastore, Bryan Cristante και Cengiz Ünder συμμετείχαν σε ένα νέο βίντεο, που γυρίστηκε στο εκπαιδευτικό κέντρο Trigoria του συλλόγου. Το βίντεο αναφέρεται σε μια ομάδα προσκεκλημένων οπαδών με σκοπό να απολαύσουν μια ξεχωριστή επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του συλλόγου, όπου απολαμβάνουν μια ιδιαίτερη στιγμή όταν απροσδόκητα εκπλήσσονται ευχάριστα από τους παίκτες που τους δωρίζουν την εμφάνιση της ομάδας της σεζόν 2018/19, η οποία αναγράφει το όνομά τους.

Ο κ. Andreas-Christoph Hofmann, Vice President Marketing & Product της Hyundai Motor Europe, δήλωσε: «Η συνεργασία αυτή είναι ένα ακόμα σημαντικό ορόσημο για τη Hyundai και προστίθεται σε έναν αυξανόμενο κατάλογο χορηγιών ποδοσφαίρου σε πρωτεύουσες της Ευρώπης, ακολουθώντας τις συμφωνίες μας με την Chelsea FC, στο Λονδίνο, το Club Atlético de Madrid και την Hertha BSC. Η AS Roma είναι ένας ακόμη σύλλογος με εξαιρετικά παθιασμένο fanbase που ευθυγραμμίζεται με τη στρατηγική μας, όπου τοποθετεί τους φιλάθλους στο επίκεντρο όλων των δραστηριοτήτων μας”.

Ο κ. Guido Fienga, Διευθύνων Σύμβουλος της AS Roma, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη νέα μας εταιρική σχέση με τη Hyundai, μια από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες αυτοκινήτου στον κόσμο. Οι κοινές μας φιλοδοξίες για καινοτομία και εξέλιξη έχουν καταστήσει πολύ εύκολη την επίτευξη της συμφωνίας μας. Είμαστε υπερήφανοι που θα κοσμεί το όνομα Hyundai την πίσω όψη των εμφανίσεών μας και προσβλέπουμε να συνεργαστούμε στενά με τη Hyundai καθώς επιδιώκουν να ψυχαγωγήσουν και να εμπλέξουν ενεργά το παγκόσμιο fanbase μας».

Η Hyundai χορηγικός συνεργάτης της AS Roma

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: