Η HONOR λανσάρει την πρώτη κρέμα προσώπου Selfie Cream

Μετά την κάμερα τεχνητής νοημοσύνης AI για selfie στο κινητό HONOR 10 Lite, η HONOR καινοτομεί σε παγκόσμιο επίπεδο για ακόμα μία φορά και λανσάρει την πρώτη Selfie Cream!

Το γνωστό smartphone brand με εκατομμύρια πωλήσεις σε όλο τον πλανήτη επιχειρεί ένα νέο άνοιγμα προς την καινοτομία, αυτή τη φορά στον χώρο των καλλυντικών.

Πρώτο της δημιούργημα, ύστερα από έρευνα και δοκιμές που διήρκησαν τέσσερα χρόνια, αποτελεί η περίφημη Selfie Cream, η οποία υπόσχεται HONOR αποτέλεσμα στην οθόνη του κινητού σας όποια κι αν είναι η μάρκα του και μάλιστα χωρίς το παραμικρό φίλτρο!

«H Selfie Cream της HONOR αποτελεί μία παγκόσμια πατέντα στον χώρο της τεχνολογίας και είναι το αποτέλεσμα μίας σειράς ερευνών και μελετών, οι οποίες κατάφεραν να δημιουργήσουν το απόλυτο tech καλλυντικό που χαρίζει αψεγάδιαστο φωτογραφικό αποτέλεσμα με έμφαση στην ανάδειξη των προσωπικών χαρακτηριστικών του καθενός.

Όπως ακριβώς δηλαδή και ένα κινητό HONOR», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ελληνοαμερικανός Διευθυντής του Τομέα Ανάπτυξης Νέων Τεχνολογιών του M.I.T. Δρ. Peter Selfiedes και περιγράφει τα υλικά του πρωτοποριακού προϊόντος.

«Η επαναστατική φόρμουλα περιέχει το σπάνιο φυτό Sapphire Blue που ευδοκιμεί στον τροπικό Αμαζόνιο, συστατικά από το φρούτο Midnight Black που θεωρείται το καινούριο superfood του δυτικού πολιτισμού, καθώς και αυγά από το σαρκοφάγο ψάρι selfiesteak που εντοπίζεται στα παράλια της Βομβάης. Συνδυασμός που χαρίζει αποτέλεσμα από την πρώτη εφαρμογή στο πρόσωπο», αναφέρει ο βραβευμένος επιστήμονας.

Το προϊόν αναμένεται να λανσαριστεί στην κινέζικη αγορά στα τέλη Μαϊου, ανήμερα της γιορτής του εθνικού ήρωα Choris Filtraki, προστάτη των τεχνών και της καινοτομίας.

Καλό μήνα!

(?)

Πηγή: newsbeast.gr-paraxena

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: