Η Hailey Bieber απογείωσε στυλιστικά το μονοχρωματικό look

Η Hailey Bieber απογείωσε στυλιστικά το μονοχρωματικό look

Το one color trend συνεχίζει και φέτος τη δυναμική πορεία που ξεκίνησε τον περσινό χειμώνα…

Είναι ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα και διάσημα μοντέλα αυτήν τη στιγμή στον πλανήτη και μαζί με τις φίλες της Bella & Gigi Hadid, αλλά και την Kendall Jenner, αποτελούν τα It Girls της μόδας. Η Hailey Bieber δε σταμάτησε όλο το καλοκαίρι να μας δίνει fashion inspo για τις εμφανίσεις μας στην πόλη ή το νησί και το ίδιο φαίνεται ότι θα συνεχίσει να κάνει και το φθινόπωρο.

Η πανέμορφη σύζυγος του Justin Bieber εθεάθη πριν λίγες μέρες να απολαμβάνει τη βόλτα της στο Los Angeles έχοντας υιοθετήσει μια τάση που κυριάρχησε την περσινή σεζόν και από ό,τι φαίνεται θα βλέπουμε παντού και φέτος. Το supermodel εμφανίστηκε με one color look σε παστέλ πράσινες αποχρώσεις και εντυπωσίασε με αυτήν τη φρέσκια, στυλιστική προσέγγιση.

Φορώντας σακάκι του Οίκου Jacquemus και bra top σε pastel green απόχρωση, mini bag και μπότες σε pastel yellow-green, η Hailey Bieber απέδειξε ότι ένα μονοχρωματικό σύνολο έχει από μόνο του μια δυναμική, ενώ μας έδωσε και fashion inspo για το πώς μπορούμε να κάνουμε τη μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο.

Επιλέγοντας τη μονοχρωμία- είτε στα all-time classic μπεζ και μαύρο, είτε σε έντονα χρώματα- και κάνοντας combo ανάμεσα σε καλοκαιρινά και φθινοπωρινά ρούχα μπορείς να κάνεις τη μετάβασή σου στο φθινόπωρο άκρως επιτυχημένη στυλιστικά και ταυτόχρονα ταιριαστή με τις επιταγές του καιρού. Και η Hailey το κατάφερε συνδυάζοντας το oversized blazer της με shorts και bra top! Γιατί να μην το κάνεις κι εσύ;

Διάβασε ακόμα: 6 τρόποι να φορέσεις τα καλοκαιρινά φορέματα και το φθινόπωρο

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: