Η Hailey Baldwin φόρεσε το πανωφόρι που δεν πρέπει να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα

Η Hailey Baldwin φόρεσε το πανωφόρι που δεν πρέπει να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα

Η Hailey Baldwin είναι ένα κορίτσι- «φωτιά». Κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ομορφιά και το sexiness που εκπέμπει, αλλά και το γεγονός ότι είναι ένα πολύ καλό μοντέλο. Η σύζυγος του Justin Bieber, όμως, εκτός από όλα αυτά ξέρει να κάνει εντύπωση σε κάθε εμφάνισή της.

Μπορεί να την έχουμε δει με φανταστικά φορέματα στο κόκκινο χαλί και να την έχουμε θαυμάσει, αλλά στις καθημερινές της εμφανίσεις προτιμά πιο απλά σύνολα, τα οποίο πάντα- ΜΑ ΠΑΝΤΑ- έχουν αυτό το κάτι. Η Hailey επιλέγει συνήθως να ντύνεται πολύ απλά, αλλά να φορά ένα item που τραβά όλα τα βλέμματα.

Η Hailey Baldwin (ή Bieber, όπως προτιμά να την αναγράφουν και να την προσφωνούν τα Μ.Μ.Ε.) εμφανίστηκε πριν από λίγες μέρες στο Los Angeles φορώντας ένα statement coat σε έντονο χρώμα, το οποίο συνδύασε με denim παντελόνι, λευκό crop top και λευκά sneakers. Το- κατά τ’ άλλα- πολύ casual και «ήσυχο» σύνολό της δε θα ήταν, όμως, το ίδιο χωρίς το συγκεκριμένο παλτό. Ένα μακρύ, vegan leather coat σε πράσινο χρώμα, το οποίο κυριολεκτικά απογείωσε όλο το look της. Αν, λοιπόν, σκεφτόσουν να αγοράσεις ένα statement πανωφόρι και δεν ήξερες ποιο να επιλέξεις, τώρα γνωρίζεις πολύ καλά τι να αναζητήσεις στην αγορά.

Διάβασε ακόμα: 5 ιδέες για να υιοθετήσεις το color blocking trend στα σύνολά σου

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: