Η γυναικεία συλλογή Tommy Hilfiger αποπνέει μία αέρινη και άκρως καλοκαιρινή διάθεση

To polo πουκάμισο έχει επανασχεδιαστεί σε απρόσμενες σιλουέτες και color-blocking που μαγνητίζει το βλέμμα, καθώς και το Oxford T-shirt, σε ανοιξιάτικα χρώματα και ιδιαίτερα υφάσματα είναι ιδανικά για μοναδικές εμφανίσεις. Ειδικά το his-for-hers Oxford πουκάμισο με patchwork banker λευκές και μπλε γραμμές μπροστά και λευκές και ροζ γραμμές πίσω, κλέβει  τις εντυπώσεις  και γίνεται το απόλυτο must-have item της γκαρνταρόμπας μας.

 

Οι παστέλ αποχρώσεις σε πουλόβερ και φορέματα, το λινό, ροζ, μακρύ μέχρι το γόνατο φόρεμα με τις oversized τσέπες, καθώς και το his-for-hers Oxford πουκάμισο με patchwork banker λευκές και μπλε γραμμές μπροστά και λευκές και ροζ γραμμές πίσω κλέβουν τις εντυπώσεις!

 

Κομψά αέρινα γυναικεία φορέματα σε πολλά χρώματα που ξεχωρίζουν για το μίνιμαλ στυλ τους. Απλές γραμμές σε wardrobe essentials, όπως το μπλε navy πλισέ χαλαρό midi φόρεμα και τα cropped jeans, όπου αναδεικνύουν κομψά την γυναικεία σιλουέτα.

 

 

 

Βιώσιμες πρώτες ύλες, συμπεριλαμβανομένων ανακυκλώσιμων νημάτων και οργανικού βαμβακιού εμφανίζονται σε όλη τη συλλογή, η οποία αγκαλιάζει τη νοσταλγία του παρελθόντος με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.

 

Η γυναικεία συλλογή Tommy Hilfiger για την Άνοιξη 2019 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης. (tommy.com)

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: