Η γυάλινη τσάντα του οίκου Coperni είναι το νέο it thing της σεζόν

Η Kylie Jenner κράτησε την πιο hot τσάντα του πλανήτη, αυτή την στιγμή.

Θυμάσαι τα γυάλινα γοβάκια της Σταχτοπούτας; Ε, τώρα θα έχεις γυάλινο τσαντάκι, και αυτή την φορά δεν πρόκειται για παραμύθι, αλλά για πραγματικότητα. Στο τελευταίο show του οίκου Coperni, ενός brand που η δημοφιλία του έχει ανέβει κατακόρυφα το τελευταίο διάστημα με celebrities όπως η Rihanna και η Bella Hadid να το έχουν ανακηρρύξει ως το νέο αγαπημένο τους, είδαμε μία σειρά από τσάντες κατασκευασμένες από πραγματικό γυαλί.

Πρόκειται για την Glass Bag, την οποία κρατούσαν τα μοντέλα στο catwalk ως μία ακόμη δημιουργική εκδοχή της Half Moon Bag του Coperni, αλλά ποτέ δεν πιστέψαμε ότι θα μπορούσε να κυκλοφορήσει στον δρόμο στα αλήθεια. Και όμως μπορεί. Η αρχή έγινε με δύο red carpet εμφανίσεις στην φετινή απονομή των Grammy, όπου οι Tina She Now και Doja Cat, επέλεξαν την μικρή γυάλινη τσάντα σε κόκκινη και baby blue απόχρωση αντίστοιχα.

Η γυάλινη τσάντα του οίκου Coperni είναι το νέο it thing της σεζόν

Η γυάλινη τσάντα του οίκου Coperni είναι το νέο it thing της σεζόν

Η συγκεκριμένη τσάντα έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με το εργαστήριο φυσητού γυαλιού Home in Heven, το οποίο έδωσε σώμα και ψυχή σε ένα ακόμη πρωτότυπο και edgy project  του γνωστού label.

Η Kylie Jenner κράτησε την πιο «badass» εκδοχή της glass bag.

Το θέμα «τσάντα» έχει γίνει τις τελευταίες σεζόν πιο hot από ποτέ. Πάντοτε ήταν ένα από τα γυναικεία φετίχ, αλλά οι statement τσάντες και ειδικά οι designer bags έχουν γίνει το πιο ακριβοπληρωμένο αξεσουάρ των τελευταίων χρόνων, με τις τάσεις να ανανεώνονται με πολύ γρήγορους ρυθμούς, αναβαθμίζοντας κλασικά σχέδια και συστήνοντα μας νέα δημιουργικά shapes.

Η Kylie Jenner, μία από τις αδιαμφισβήτητες trend setters του Instagram, δεν θα μπορούσε να μην επιλέξει την Glass Bag ως το νέο της απόκτημα, κάνοντας τον πιο cool συνδυασμό. Αρχικά, επέλεξε την διάφανη εκδοχή της, βάζοντας μέσα μόνο το κραγιόν και το gloss της. Η λεπτομέρεια που την κάνει να ξεχωρίζει είναι τα devil horns, δηλαδή δύο μικρά κερατάκια στο πάνω μέρος της λαβής, που δίνουν και όλο το fun στοιχείο.

Η γυάλινη τσάντα του οίκου Coperni είναι το νέο it thing της σεζόν

Η Kylie την συνδύασε με ένα total cream κοστούμι, ασημί αξεσουάρ και τα λευκά Zeep stilettos του Coperni, γιαν την συνέντευξη τύπου της οικογένειας Kardashian στο Los Angeles.

moda

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: