Η Γκουίνεθ Πάλτροου αφήνει επίτηδες τα παιδιά της να πεινάνε

Η Γκουίνεθ Πάλτροου αφήνει επίτηδες τα παιδιά της να πεινάνε

Τσουνάμι αντιδράσεων έχουν προκαλέσει τα σχόλια της -φανατικής της υγιεινής διατροφής- Γκουίνεθ Πάλτροου στο νέο της βιβλίο μαγειρικής που αποκαλύπτει ότι αφήνει επίτηδες τα παιδιά της να νοιώθουν το αίσθημα της πείνας.

«Κάθε διατροφολόγος, γιατρός ή υπέρμαχος της υγιεινής διατροφής που έχω γνωρίσει συμφωνεί ότι η γλουτένη είναι πολύ κακή για την μας. Και ότι οι περισσότεροι άνθρωποι είτε είμαστε αλλεργική σε αυτή ή την αφομοιώνουμε με δυσκολία. Μερικές φορές, εγώ και η οικογένεια μου, επειδή δεν τρώμε μακαρόνια, ψωμί ή λευκό ρύζι, αισθανόμαστε εκείνο το είδος πείνας που συνδέεται με την μη κατανάλωση υδατανθράκων».

Το συγκεκριμένο σχόλιο της 40χρονης σταρ, το οποίο περιλαμβάνεται στο νέο της βιβλίο μαγειρικής με τίτλο “It’s All Good,” έδωσε την αφορμή για να αρχίσουν όλοι να την κατηγορούν (και, κάποιοι, να την υπερασπίζονται) για το πόσο «κακή μάνα» είναι απέναντι στα δυο της παιδιά, την 8χρονη Άπλ και τον 6χρονο Μόουζες.

Με διατροφολόγους και παιδίατρους να διασταυρώνουν τα ξίφη τους για το αν είναι δόκιμο και ασφαλές να στερεί από τα παιδιά της τις συγκεκριμένες τροφές.

Η ίδια πάντως, επιμένει πως πήρε αυτή την απόφαση επειδή όλοι στο σπίτι -συμπεριλαμβανομένου του συζύγου της, Κρις Μάρτιν- παρουσιάζουν μια δυσχέρεια στην κατανάλωση γλουτένης, γαλακτοκομικών προϊόντων και αυγών κότας.

Πάντως, το πιο εύστοχο σχόλιο, ήρθε από τον βιβλιοκριτικό των New York Times που έγραψε «Είναι σαν να διαβάζεις ένα μανιφέστο σε κάποια κολεγιακή αδελφότητα τρομακτικών κοριτσιών που υμνούν την υγιεινή διατροφή και που χρησιμοποιούν -όπως οι πλαστικοί χειρούργοι- μαρκαδόρους για να κυκλώσουν η μια πάνω στο κορμί της άλλης ποία είναι εκείνα τα σημεία που έχουν πρόβλημα».

Πηγή: iefimerida

Η Γκουίνεθ Πάλτροου αφήνει επίτηδες τα παιδιά της να πεινάνε

xespao

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: