Η Google άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στο Λονδίνο!

Η Google άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στο Λονδίνο!

Η άνοιξε το πρώτο της στο !

Η Google άνοιξε το πρώτο της κατάστημα «μέσα σε κατάστημα» στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στην Tottenham Court Road, όπου βρίσκονται πολλά καταστήματα με προϊόντα τεχνολογίας.

Το «κατάστημα» της Google δεν είναι ένα απλό, κλασικό κατάστημα σαν όλα τα άλλα, αλλά ακολουθεί κι αυτό το που θέλει να προσφέρει στους πελάτες του την ευκαιρία να ζήσουν ξεχωριστές εμπειρίες.
Όπως για παράδειγμα, την αίσθηση ότι… «πετούν» πάνω από τη Γη, χρησιμοποιώντας μια τεράστια οθόνη που έχει τοποθετηθεί σε αυτό.
Ακόμη, οι πελάτες του θα μπορούν να δοκιμάζουν τα τηλέφωνα και τα tablets της Google, τα Chromebook laptops και άλλα προϊόντα της εταιρείας.
Η διακόσμηση και η αισθητική του «καταστήματος μέσα σε κατάστημα» της Google θυμίζει σε μεγάλο βαθμό αυτό των καταστημάτων της Apple, τα διάφορα προϊόντα και τις συσκευές να εκτίθενται σε ειδικούς πάγκους και το προσωπικό να κυκλοφορεί ανάμεσα σε αυτούς, εξυπηρετώντας τους ενδιαφερόμενους πελάτες.
«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με το άνοιγμα αυτού του χώρου, του πρώτου του είδους του σε όλον τον κόσμο, σε με το κατάστημα Currys PC World» σχολίασε ο James Elias από τη Google, σύμφωνα όσα αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail.
«Ο ρυθμός των καινοτομιών από τις συσκευές που χρησιμοποιούμε είναι πλέον απίστευτος, όμως ο τρόπος που εξακολουθούμε να τις αγοράζουμε έχει παραμείνει ο ίδιος εδώ και . Με το κατάστημα της Google θέλουμε να προσφέρουμε στους ανθρώπους ένα μέρος, όπου μπορούν να παίξουν, να πειραματιστούν και να μάθουν τα πάντα σχετικά με το τι έχει να προσφέρει η Google: από μια τεράστια ποικιλία συσκευών μέχρι μια απόλυτα συνδεδεμένη διαδικτυακή ζωή. Πιστεύουμε ότι πρόκειται για μια αυθεντικά μοναδική δοκίμασε-πριν-αγοράσεις εμπειρία» είπε ακόμη ο ίδιος.

Tags: , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: