Η Goodyear εγκαινιάζει νέο Εργαστήριο Δοκιμής Ελαστικών στο Λουξεμβούργο

 

Η Goodyear ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας του νέου Εργαστηρίου Δοκιμής Ελαστικών στο Λουξεμβούργο. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν εξοπλισμό τελευταίας γενιάς για δοκιμή ελαστικών για επιβατικά οχήματα καθώς και  ελαφρά και εμπορικά φορτηγά.

Μιλώντας στην τελετή των εγκαινίων, ο Jean Claude Kihn, Πρόεδρος της Goodyear Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής δήλωσε « Η στρατηγική της Goodyear βασίζεται στην παραγωγή καινοτόμων και υψηλής ποιότητας προϊόντων καθώς η μετάβαση σε πιο περίπλοκης κατασκευής και προστιθέμενης αξίας ελαστικά συνεχίζει να επιταχύνεται. Η επένδυσή μας σε αυτή την υπερσύγχρονη εγκατάσταση θα μας δώσει τη δυνατότητα να καλύψουμε τις υψηλές απαιτήσεις των πελατών και των καταναλωτών μας. Επιπροσθέτως, ισχυροποιεί περαιτέρω την παρουσία και τη δέσμευσή μας στο Λουξεμβούργο».

Το νέο εργαστήριο είναι εξοπλισμένο ώστε να μπορεί να πραγματοποιεί τρεις βασικές δραστηριότητες δοκιμών. Το εργαστήριο θα υλοποιήσει μετρήσεις επίδοσης καθώς όλα τα ελαστικά που αναπτύσσονται χρειάζεται να πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια επίδοσης και απόδοσης. Στο εργαστήριο θα διενεργούνται ρυθμιστικές δοκιμές και δοκιμές για έγκριση νέων τύπων ελαστικών προκειμένου να μετρηθεί η συμμόρφωση των ελαστικών με ένα εύρος διεθνών προδιαγραφών καθώς και να παρατηρηθεί η απόδοση της παραγωγής και ο έλεγχος ποιότητας.

Στην τελετή των εγκαινίων συμμετείχε εκτός από τον κ.Kihn και άλλα ηγετικά στελέχη της Goodyear, και ο δήμαρχος του Colmar-Berg, κ.Gast Jacobs.

Στην ομιλία του στο πλαίσιο των εγκαινίων ο Δήμαρχος Jacobs δήλωσε: «Η Goodyear έχει μακρά ιστορία στον τομέα της καινοτομίας, έρευνας και ανάπτυξης στο Λουξεμβούργο. Χαιρετίζουμε τη διαρκή υποστήριξη της εταιρείας στη διαφοροποίηση της οικονομίας της χώρας και ειδικότερα στην περιοχή του Colmar-Berg.”

Ο Carlos Cipollitti, Αντιπρόεδρος της Goodyear για την Ανάπτυξης Προϊόντων σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική  και Γενικός Διευθυντής του Κέντρου Καινοτομίας στο Λουξεμβούργο σχολίασε: «Η καινοτόμα τεχνολογία και ο εξοπλισμός του νέου εργαστηρίου ισχυροποιούν τη δυνατότητα δοκιμής ελαστικών στο χώρο του εργαστηρίου, γεγονός που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να διενεργούνται τόσες δοκιμές σε δρόμο, επισπεύδοντας το χρόνο ανάπτυξης των προϊόντων και κάνοντας διαθέσιμα στους πελάτες τα νέα καινοτόμα ελαστικά γρηγορότερα από ποτέ.»

Η Goodyear εγκαινιάζει νέο Εργαστήριο Δοκιμής Ελαστικών στο Λουξεμβούργο

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: