Η γκάφα πατέρα που ανέλαβε να ντύσει το παιδί για το σχολείο – Πώς αντέδρασε η γυναίκα του

Ένας μπαμπάς από το Μέριλαντ των ΗΠΑ αναγκάστηκε να αναλάβει την προετοιμασία των παιδιών για το σχολείο όταν η γυναίκα του ξεκίνησε μια νέα δουλειά και έπρεπε να σηκωθεί πολύ νωρίς το πρωί για να ανταποκριθεί σε μια έκτακτη υποχρέωση.

Ο πατέρας, λοιπόν, ήταν εκείνος που θα φρόντιζε για το πρωινό αλλά και για το ντύσιμο των δυο μικρών παιδιών του, της Λίλα και της Μπρούκλιν, πέντε και τριών ετών αντίστοιχα. Και απέτυχε παταγωδώς.


Όταν έφτασαν στο σχολείο η γιαγιά των παιδιών, Αλίσα παρατήρησε κάτι πολύ περίεργο στην αμφίεση της μικρής Μπρούκλιν: Το παιδί φορούσε ένα εσώρουχο- πάνα.

Η Αλίσα έσπευσε να δημοσιεύσει τη φωτογραφία της εγγονής της στο Instagram, η οποία έγινε τόσο δημοφιλής ώστε να γίνει και αντικείμενο συζήτησης στην τηλεοπτική εκπομπή «Today Show». Μια οικογενειακή φίλη ενημέρωσε τη μαμά των παιδιών, η οποία σύμφωνα με την «New York Post», επικοινώνησε άμεσα με το σύζυγό της στέλνοντάς του μήνυμα. «Έστειλες το παιδί στο σχολείο με τα εσώρουχα».


«Ποιος εγώ;» αναρωτήθηκε ο πατέρας, ο οποίος προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας πως το παιδί έκανε λάθος και φόρεσε ένα εσώρουχο ακόμα πάνω από το κανονικό. «Τουλάχιστον, δεν ήταν γuμνό, φορούσε κάτι» κατέληξε ο πατέρας με θράσος.

«Τουλάχιστον ο σύζυγός μου θυμήθηκε να βουρτσίσει τα δόντια τους και να καθαρίσει τα αυτιά τους», κατέληξε η γυναίκα μιλώντας στο Today show. «Αν πραγματικά όμως πίστευα ότι ήταν ανίκανος για την ανατροφή τους δε θα το έπαιρνα στα αστεία αυτό το περιστατικό» συμπλήρωσε.

Πηγή: newsbeast.gr

(?)

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: