Η Φρικιαστική στιγμή που Γιατροί βγάζουν ένα Μαχαίρι από το Πρόσωπό ενός άτυχου άντρα! (Προσοχή Σκληρές Εικόνες)

Αυτή είναι η ανατριχιαστική στιγμή που αφαιρέθηκε ένα μαχαίρι 8cm που είχε σφηνωθεί στο κεφάλι του. Μετά από λίγες μόνο ώρες έφυγε περπατώντας από το νοσοκομείο. Το βίντεο δείχνει τον Dr. Diego Rocha Moreira να τραβάει το μαχαίρι, καθώς η βοηθός του κρατάει σταθερό το κεφάλι του ασθενή. Ευτυχώς, …


Αυτή είναι η ανατριχιαστική στιγμή που αφαιρέθηκε ένα μαχαίρι 8cm που είχε σφηνωθεί στο κεφάλι του. Μετά από λίγες μόνο ώρες έφυγε περπατώντας από το νοσοκομείο. Το βίντεο δείχνει τον Dr. Diego Rocha Moreira να τραβάει το μαχαίρι, καθώς η βοηθός του κρατάει σταθερό το κεφάλι του ασθενή.Ευτυχώς, του έχουν κάνει γενική αναισθησία και δεν μπορεί να νιώσει τίποτα. Ωστόσο, τον περιμένουν μερικές πολύ δύσκολες εβδομάδες από τη στιγμή που ξυπνήσει, αφού το μαχαίρι μπήκε μέσα στο πρόσωπό του, ακριβώς δίπλα από τη μύτη του.

Στην ακτινογραφία φαίνεται επίσης πως υπάρχουν μερικά θραύσματα από σφαίρες κολλημένες στο κρανίο του, που έχουν μείνει επειδή είχε πέσει θύμα πυροβολισμών πριν 2 χρόνια.

Η επέμβαση ήταν επιτυχημένη και ο ασθενής θα αναρρώσει πλήρως. Το βίντεο το έχουν δει περισσότερες από 22,000 φορές μέσα σε μία μέρα αλλά δεν έχουν ξεκαθαριστεί ακόμα οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το μαχαίρωμα.

Credit: dailymail.co.uk

  Πηγή: fanpage.gr

 

Paraxena

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: