Η φούστα που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου αυτή τη σεζόν

Αν κάνεις τις σωστές επιλογές, τότε μπορείς εύκολα να προσαρμόσεις μία pencil φούστα στο στιλ σου. Με το πουλόβερ ή το πουκάμισό σου, με ένα φούτερ ή με το κλασικό ζιβάγκο, θα γίνει ένα αγαπημένο item της γκαρνταρόμπας σου.

Η pencil φούστα είναι το κατάλληλο ρούχο για να φορέσεις το λευκό πουκάμισο με τον πιο θηλυκό τρόπο. Μαζί με τα snekaers σου έχεις ένα outfit που μπορεί να σε συνοδεύσει όλη μέρα.

Το ζιβάγκο είναι ξανά μέσα στα trends και μαζί με την pencil φούστα κι ένα ζευγάρι pumps θα έχεις το πιο κομψό σύνολο για τη δουλειά ή και την βραδινή σου έξοδο, ανάλογα με τα αξεσουάρ που θα διαλέξεις.

Φυσικά, το oversized πουλόβερ δεν μπορεί να λείπει από τους συνδυασμούς. Φόρεσέ το πάνω από την pencil φούστα σου και ολοκλήρωσε το look με τα booties ή τις μπότες σου.

Τα logo t-shirts είναι στο επίκεντρο των street trends και κατά έναν περίεργο τρόπο πάνε με όλα. Εννοείται ότι ταιριάζει και με την pencil φούστα σου. Ένα bomber ή ένα leather jacket από πάνω είναι ότι χρειάζεσαι για να έχεις ένα urban-chic outfit.

Δεν θα μπορούσε κανείς να παραλείψει μία super stylish εκδοχή για να φορέσεις μία ιδιαίτερη pencil φούστα. Είναι ιδανική επιλογή για να κάνεις τη διαφορά στο everyday look σου. Μην ξεχάσεις να ολοκληρώσεις το look με ένα ζευγάρι mules για ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: