Η Ford  παίρνει για 5η χρονιά πρωτιά στις πωλήσεις των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων στην Ελλάδα

Η Ford για  5η χρονιά κατέγραψε τις υψηλότερες ταξινομήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ελλάδα στην κατηγορία των ελαφριών επαγγελματικών οχημάτων (Light Commercial Vehicles – LCV) και έφτασε στο  16% μερίδιο αγοράς.Το δημοφιλέστερο μοντέλο της γκάμας των ελαφρών επαγγελματικών μοντέλων Ford ήταν το Ranger, ενώ εντυπωσιακή ήταν η άνοδος της δημοτικότητας του Transit Custom που κατέγραψε αύξηση ταξινομήσεων κατά 49% σε σχέση με τα επίπεδα του 2020.

Τα LCV μοντέλα Ford εξασφαλίζουν στους επαγγελματίες οδηγούς και τους διαχειριστές στόλων πλήθος πρόσθετων πλεονεκτημάτων, χάρη στις προηγμένες τεχνολογίες, τα κορυφαία χαρακτηριστικά ασφάλειας και άνεσης, αλλά και τα απαράμιλλα επίπεδα αντοχής και αξιοπιστίας που προσφέρουν.

Οι Έλληνες αγοραστές εμπιστεύτηκαν τα επαγγελματικά αυτοκίνητα της Ford  όπως τα Fiesta Van, Transit, Transit Custom και Ranger. Η νέα αυτή πρωτιά έρχεται ως επισφράγισμα της κορυφαίας δυναμικής της Ford ,εβαιώνοντας συγχρόνως την πληρότητα των διαθέσιμων προτάσεών της στο συγκεκριμένο τμήμα της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου.

Από το πρακτικό Fiesta Van και το ακούραστο Transit, έως το σκληροτράχηλο Ranger, η Ford συνεχίζει να προσφέρει προτάσεις που εμπνέουν σιγουριά και αυτοπεποίθηση στον πελάτη καλύπτοντας πλήρως, χωρίς συμβιβασμούς και με προσιτό κόστος, τις ανάγκες του Έλληνα επαγγελματία οδηγού.

Ως το δημοφιλέστερο σε πωλήσεις μοντέλο στη γκάμα των LCV οχημάτων της Ford, αναδείχθηκε το αειθαλές Ranger που σημείωσε αύξηση πωλήσεων κατά 17% σε σχέση με το 2020, ενώ αντίστοιχα, το Transit Custom, το οποίο αύξησε τις πωλήσεις του κατά 49% σε σχέση με τα επίπεδα της ίδιας χρονιάς, αναδείχθηκε πανηγυρικά ως το best-seller επαγγελματικό van στην κατηγορία 1 τόνου.

Η Ford  παίρνει για 5η χρονιά πρωτιά στις πωλήσεις των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων στην Ελλάδα gr.

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: