Η FCA παρουσιάζει το στρατηγικό πλάνο 2020 – 2022

Η Fiat Chrysler Automobiles, έχει στόχους που θα εκπληρώσει τα επόμενα 12 χρόνια.

Στο  πανευρωπαϊκό Συνέδριο Επισήμων Διανομέων της Fiat Chrysler Automobiles για την περιοχή ΕΜΕΑ (Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική) είχε ανακοινώσει ότι έχει βάλει τους εξής στόχους. Ο μεγαλύτερος είναι η παραγωγή αυτοκινήτων plug-in υβριδικά Jeep Renegade και Jeep Compass, αλλά και εντυπωσιακών πρωτοτύπων όπως τα Fiat Concept Centoventi και Alfa Romeo Tonale.

Το  στρατηγικό πλάνο θα ξεκινήσει το 2020  και θα ολοκληρωθεί το  2022. Με κεντρικό άξονα την υβριδική τεχνολογία, την ηλεκτροκίνηση, το car sharing, αλλά και την περαιτέρω αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών, θα ξεκινήσει από το 1ο τρίμηνο του 2020 η προοδευτική παραγωγή και διάθεση 26 νέων και εξελιγμένων μοντέλων Fiat (8), Alfa Romeo (5), Jeep (8) & Fiat Professional (5), με 35 διαφορετικές επιλογές αμιγούς ή υβριδικής ηλεκτροκίνησης, ενισχύοντας την εμπορική παρουσία κάθε εταιρείας ξεχωριστά, αλλά και συνολικά του Ομίλου FCA κατά την επόμενη τετραετία.

*Στη βασική φωτογραφία ο κ. Χρήστος Κουμαντζιάς, Πρόεδρος της Κουμαντζιάς Α.Ε. παραλαμβάνει το βραβείο από τον κ. Pietro Gorlier, Επικεφαλής της FCA για την περιοχή ΕΜΕΑ και την κ. Antonella Bruno, Επικεφαλής Network Development & Customer Experience.

Η FCA παρουσιάζει το στρατηγικό πλάνο 2020 — 2022 gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: