Η Faye Dunaway πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του οίκου Gucci

 

Ο creative directror του οίκου Gucci, Alessandro Michele φαίνεται ότι έχει αδυναμία στην απαράμιλλη γοητεία της Dunaway, στοιχεία από το στιλ της έχει ήδη προσθέσει σε συλλογές στο παρελθόν, όπως ο κόκκινος μπερές που είδαμε σε catwalk του ’16 και είναι χαρακτηριστικό της ηθοποιού από την ταινία της «Bonnie and Clyde». Φέτος, λοιπόν, αποφάσισε να δώσει στην εμβληματική Faye έναν πιο ενεργό ρόλο και όπως θα δεις, έγινε το πρόσωπο της καμπάνιας για την Sylvie bag της Gucci. Πρόκειται για μία τσάντα που συγκεντρώνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που έχει η ίδια η Dunaway. Είναι κομψή, κλασική και με διαχρονική αξία.

 

Η Faye Dunaway είναι μία star του Hollywood, η οποία έχει μία ιδιαίτερη σχέση με την κόρη της, την οποία υποδύεται η Γαλλίδα καλλιτέχνης, Soko. Η φωτογράφος που αποτυπώνει το μοναδικό στιλ της Dunaway είναι η Petra Collins, για την οποία η πρωταγωνίστρια δήλωσε τον θαυμασμό της.

Πάντως, αρκούν οι φωτογραφίες για να καταλάβεις ότι η Faye Dunanway καταφέρνει ακόμα να εκπέμπει μία μοναδική λάμψη και να έχει εκείνα τα χαρακτηριστικά που την έκαναν γνωστή ως ένα style icon.

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο . Σε περιμένουμε! 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/gucci

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: