Η fashion «μανία» μου που τραβά την προσοχή όλων εδώ στους δρόμους της Νέας Υόρκης

Η fashion «μανία» μου που τραβά την προσοχή όλων εδώ στους δρόμους της Νέας Υόρκης

Goodmorning New York

Τι μου κάνετε; Σκεφτόμουν με τι ποστ να ξεκινήσω από το big apple στο fashion week που έχω έρθει παρέα με το Queen.gr. Να σας δείξω την πόλη; Τα έχετε δει… θα τα δείτε και από την δικιά μου οπτική λίγο αργότερα. Να σας δείξω τι τρώω τα βλέπετε στο instagram μου. Να σας δείξω shows; Έχει αναλάβει το queen.gr με φανταστικό υλικό. Και η απάντηση ήρθε από τους φωτογράφους έξω από τα shows. Τα φλας κυριολεκτικά άστραψαν και όλοι φώναζαν να κάνουν ένα close up. Όλοι λατρεύουν τη μανία μου. Και πια είναι αυτή; Να κρατάω mini bags, μικρά, άβολα, αλλά υπερβολικά stylish.

Τώρα θα μου πείτε. Τι άβολη μανία είναι αυτή; Και θα έχετε δίκιο. Παρόλα αυτά με λίγο τετρις και επιμονή αυτά τα τσαντάκια τραβάνε την προσοχή, ταιριάζουν με τα περισσότερα ρούχα και αν έχουν ένα λουράκι μακρύ το χρησιμοποιείς για να βάλεις τα απαραίτητα και να κινείσαι ελεύθερα.

Θέλετε να δείτε τι επέλεξα; Α επίσης θα σας δείξω και τι έχω καταφέρει να χωρέσω μέσα. Α! Επίσης έχω εντοπίσει στην αγορά παρά πολλά από γνωστούς , αγνώστους σχεδιαστές και μεγάλες αλυσίδες σε υπερβολικά πολύ καλές τιμές (δεν θα είχε νόημα να ήταν και ακριβά έτσι και αλλιώς)

Join me στην μανία μου … χεχεχ

 #NYFW DAY 1: Mέσα στα shows των Cinq á Sept και Son Jung Wan

  #NYFW DAY 2: Στα shows των Longchamp, Ulla Johnson και Rebecca Minkoff

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: