Η Φάρμα: Ξαφνική αποχώρηση και τσακωμός με την παραγωγή [Βίντεο]

Ο Ερωτόκριτος αποτελεί παρελθόν από την «Φάρμα», καθώς όχι μόνο αποχώρησε αιφνίδια, αλλά τσακώθηκε και με την παραγωγή.

Μία ξαφνική αποχώρηση έγινε στη «Φάρμα» και αναστάτωσε πολλούς παίκτες, καθώς ο Ερωτόκριτος αποφάσισε να φύγει από το ριάλιτι και τσακώθηκε με την παραγωγή.

Συγκεκριμένα, ετοιμαζόταν να κοιμηθεί όταν άκουσε τη «φωνή» της παραγωγής της «Φάρμας». Τον ενημέρωσαν πως απόψε το βράδυ δεν μπορεί να κοιμηθεί στο δωμάτιο των υπηρετών και θα πρέπει να κοιμηθεί στο ίδιο δωμάτιο με τους υπόλοιπους. Τότε, θέλησε να μάθει τους λόγους αυτής της απόφασης της παραγωγής.

«Αυτοί είναι οι κανονισμοί αυτήν την εβδομάδα» ήταν η απάντηση που πήρε, γεγονός που τον εκνεύρισε. Αμέσως πήγε στους υπόλοιπους και ενημέρωσε τον Θανάση Πάτρα ότι η φωνή του είπε ότι δεν μπορεί να κοιμηθεί εκεί.

Σημείωσε δε ότι δεν μπορούν να δημιουργούνται ξαφνικά συνθήκες ασέβειας. «Δώστε μου πέντε λεπτά γιατί θέλω κάτι να σκεφτώ» είπε στον Ιατρόπουλο και τον Πάτρα που δήλωσαν πρόθυμοι να τον βοηθήσουν να μεταφέρει τα πράγματά του.

Αν και αρχικά νόμιζαν ότι τους κάνει πλάκα, γρήγορα κατάλαβαν πως σοβαρολογεί και προσπάθησαν να του αλλάξουν γνώμη. Ο Θανάσης Πάτρας μάλιστα δεν δίστασε να του πει ότι είναι «ένας άλλος» και δεν έχει καμία σχέση με αυτό που τους είχε δείξει όλες αυτές τις ημέρες.

«Ελάτε να σας χαιρετίσω, θα φύγω, μέσα μου είμαι καλά, θα τα πούμε έξω», είπε μεταξύ άλλων ο παίκτης κι αποχώρησε από τη «Φάρμα».

Πηγή: ieidiseis.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: