Η Φαίη Σκορδά στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την καραντίνα φόρεσε αυτό που όλες περιμέναμε

Η Φαίη Σκορδά στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την καραντίνα φόρεσε αυτό που όλες περιμέναμε

Μετά από 14 μέρες απουσίας, η Φαίη Σκορδά εμφανίστηκε και πάλι σήμερα το πρωί στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και στο πλατό της εκπομπής της, «Το Πρωινό». Υγιής και λαμπερή, μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της με τον κορονοϊό, αναφέρθηκε στα συμπτώματά της, στους κανόνες υγιεινής που όλοι πρέπει να τηρούμε αν θέλουμε να αποτρέψουμε την περαιτέρω εξάπλωση του ιού και έδωσε μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας μέσα από την ταχεία ανάρρωσή της. Και όλα αυτά τα έκανε ντυμένη με τον πιο απλό και προσιτό τρόπο, φορώντας το πιο cool και διαχρονικό style combo: ένα λευκό top, ένα μπλε jean και ένα ζευγάρι μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Η μπλούζα της είχε τετράγωνο ντεκολτέ, φουσκωτά μανίκια και ανήκει στο brand BSB (μπορείς να την βρεις εδώ) ενώ το denim παντελόνι της έχει ένα από τα πιο stylish twist της σεζόν: γυρισμένο ρεβέρ. Πράγμα που κάνει αμέσως όλο το σύνολο πιο νεανικό και ανάλαφρο.

Όπως θα δεις και αναλυτικά στην παρακάτω gallery, όλα τα κομμάτια του look της είναι minimal αλλά ταυτόχρονα μπορούν να «εξυπηρετήσουν» πολλούς ενδυματολογικούς συνδυασμούς και δεν πρέπει να λείπουν από καμία ενημερωμένη γκαρνταρόμπα! Καλή αρχή Φαίη!
 Queen Team: «Ξέρω τι αγόρασες online μέσα στην καραντίνα…»

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: