Η Φαίη Σκορδά με έναν κλασικό χρωματικό συνδυασμό που φοριέται κάθε εποχή

Η Φαίη Σκορδά με έναν κλασικό χρωματικό συνδυασμό που φοριέται κάθε εποχή

Χθες το απόγευμα μετά τη δουλειά της η Φαίη Σκορδά πήρε τους δυο γιους της και έκαναν μια μικρή βόλτα στη Γλυφάδα κάνοντας παράλληλα και τα ψώνια τους. Αλλά το θέμα δεν είναι αυτό. Εδώ θα σχολιάσουμε την κομψή και διαχρονική εμφάνιση που έκανε η ξανθιά παρουσιάστρια.

Η Φαίη δεν επέλεξε ένα αέρινο, εμπριμέ ή σε έντονο χρώμα φόρεμα, όπως επιβάλλουν οι τάσεις της μόδας αυτό το καλοκαίρι. Η επιτυχημένη παρουσιάστρια κινήθηκε σε έναν safe χρωματικό συνδυασμό, που φοριέται όλες τις εποχές και θεωρείται all-time classic εδώ και δεκαετίες. Η Φαίη Σκορδά κινήθηκε στους τόνους του μαύρου και άσπρου επιλέγοντας μαύρο top, λευκό skinny παντελόνι, ενώ μας εξέπληξε στυλιστικά κάνοντας layering και φορώντας πάνω από το top της ένα λευκό πουκάμισο. Το look της ολοκλήρωσε με διάφανα, ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Χωρίς, λοιπόν, να μπει στη διαδικασία να κάνει color blocking ή να φορέσει ένα summer dress από αυτά που πολύ αγαπάμε, η Φαίη Σκορδά κατάφερε να κάνει μια ενδιαφέρουσα ενδυματολογική επιλογή επιλέγοντας το black & white look, το οποίο μόνο ασφαλές και διαχρονικό έχει αποδειχθεί στο πέρασμα των χρόνων.

Στην παρακάτω gallery μπορείς να δεις αναλυτικά την εμφάνισή της και να πάρεις ιδέες για την επόμενη βόλτα που θα κάνεις στην πόλη βγάζοντας προς τα έξω τον πιο στυλάτο εαυτό σου.

Διάβασε ακόμα: Πώς θα αναδείξεις τα flip flops και εκτός παραλίας;

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: