Η Φαίη Σκορδά και η Μαρία Μπεκατώρου σου δείχνουν πώς να φορέσεις το δερμάτινο παντελόνι

Φυσικά, ο πιο εύκολος και πάντα στιλάτος συνδυασμός που μπορείς να κάνεις με το σου είναι να το χρησιμοποιήσεις για ένα total black outfit. Είναι παντός καιρού και το αποτέλεσμα δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ. Αυτό φαίνεται ότι ξέρουν καλά η Φαίη Σκορδά και η Μαρία Μπεκατώρου, οι οποίες φόρεσαν το δερμάτινο παντελόνι τους στο opening party που έγινε στην έκθεση επίπλων στο Μαρούσι. Η ελληνική εταιρία επίπλων έκανε τα εγκαίνια του νέου καταστήματός της και οι δύο παρουσιάστριες ήταν εκεί μεταξύ πολλών άλλων διάσημων καλεσμένων.

NDP Photo Agency
Η Φαίη Σκορδά με τον ιδιοκτήτη του Gand, Αντώνη Γονίδη

Το total balck leather look της Φαίης Σκορδά είναι σίγουρα μία από τις πιο stylish προτάσες. Με ευκολία μπορείς να το προσαρμόσεις σε αρκετές περιστάσεις, ενώ αποτελεί έναν τρόπο να διαφέρεις, αν είσαι λάτρεις του total black γενικότερα. Η παρουσιάστρια το συνδύασε ένα στενό, δερμάτινο, crop παντελόνι με ένα επίσης εφαρμοστό leather jacket που το χρησιμοποίησε σαν top. Το σύνολο ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα, επίσης μαύρα booties. Εναλλακτικά μπορείς στο ίδιο outfit να αλλάξεις τα botties με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες ή πέδιλα και μαζί με ένα clutch να είσαι έτοιμη για τη βραδινή σου έξοδο.

NDP Photo Agency
ο Αντώνης Γονίδης με την Μαρία Μπεκατώρου

Η Μαρία Μπεκατώρου, από την άλλη, επέλεξε ένα πιο cozy ύφος για το leather, crop παντελόνι που ήταν σε ίδια γραμμή. Το συνδύασε με ένα μαύρο ζιβάγκο, δίνοντας έτσι μία πιο σοφιστικέ πινελιά στο outfit και ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα booties.

Επειδή είναι πολύ πιθανό να έχεις ένα μαύρο δερμάτινο παντελόνι στην ντουλάπα σου, αν δεν το φοράς καθημερινά, τότε μάλλον ήρθε η στιγμή να το κάνεις. Όπως είδες υπάρχουν τρόποι να το χρησιμοποιήσεις σε outfits τόσο πρωινά όσο και βραδινά.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: