Η Φαίη Ξυλά και η Ανδριάνα Μπάμπαλη αναζητούν το δικό τους «Σημείο Συνάντησης» (trailer)

Η ηθοποιός Φαίη Ξυλά και η μουσικός Ανδριάνα Μπάμπαλη αναζητούν το δικό τους «Σημείο Συνάντησης», την Κυριακή 26 Απριλίου, στις 23:15 το βράδυ, στην ΕΡΤ1. 
Η άγνωστη, για το ευρύ κοινό, φιλική τους σχέση είναι μόνο η αφορμή της τηλεοπτικής αυτής συνύπαρξης, η οποία αποδεικνύεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα.
Με χαλαρή και ειλικρινή διάθεση οι δύο καλλιτέχνιδες συνομιλούν ελεύθερα για όλα. Όχι μόνο για τη ζωή τους στον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και για προσωπικές τους επιλογές που τις καθόρισαν.
Τι πιστεύει η Ανδριάνα Μπάμπαλη για τις σχέσεις των ανθρώπων σήμερα, και ποια είναι η άποψή της για το θεσμό του γάμου; Θα σκεφτόταν ποτέ να υιοθετήσει ένα παιδί και με ποιον τρόπο αντιμετωπίζει τις δυσκολίες που υπάρχουν πλέον στο χώρο της μουσικής;
Από την άλλη, η Φαίη Ξυλά μιλάει για τη μητρότητα, τη ζωή της μετά το διαζύγιο, τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα και τα επόμενα καλλιτεχνικά της σχέδια.
Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στην παιδική ηλικία και των δύο γυναικών και με ποιον τρόπο, παρόλο που δεν είχαν κάποιο καλλιτεχνικό ερέθισμα, αποφάσισαν να ασχοληθούν με τις Τέχνες.

Η Φαίη Ξυλά και η Ανδριάνα Μπάμπαλη θυμούνται, μοιράζονται και αναπολούν στο «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ1.
Αρχισυνταξία: Μιχάλης Προβατάς.
Σκηνοθεσία: Κώστας Μάνδυλας.
Διεύθυνση παραγωγής: Production House.

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: