Η Εθνική με ομοψυχία για την ιστορική πρόκριση κόντρα στην Κόστα Ρίκα

Η Εθνική με ομοψυχία για την ιστορική πρόκριση κόντρα στην Κόστα ΡίκαΣτην ιστορική μάχη της Εθνικής Ελλάδας για την στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, για πρώτη φορά στην ιστορία της, ο Φερνάντο Σάντος δεν ξέρει ακόμα αν θα έχει στη διάθεσή του τον Ορέστη Καρνέζη, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με την Ακτή Ελεφαντοστού, καθώς αισθάνεται ακόμα ενοχλήσεις και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Στην άμυνα δεν αναμένεται να υπάρξει κάποια αλλαγή, καθώς η τετράδα Χολέμπας-Τοροσίδη-Παπασταθόπουλου-Μανωλά παραμένει σταθερή από την πρώτη μέρα. Στη μεσαία γραμμή, ο Γιάννης Μανιάτης θα είναι το «εξάρι», με το Γιώργο Καραγκούνη και τον Ανδρέα Σάμαρη (αντί του Κώστα Κατσουράνη) να κλείνουν την τριάδα. Καμία διαφοροποίηση δε θα υπάρξει και στην επίθεση της Εθνικής, καθώς ο Φερνάντο Σάντος θα διατηρήσει το Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο στο αριστερό άκρο, το Δημήτρη Σαλπιγγίδη στη δεξιά πλευρά και το Γιώργο Σαμαρά στην κορυφή.

Πάντως, αίσθηση προκαλεί η επιστολή των διεθνών ποδοσφαιριστών προς τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, με την οποία ζητούν να μη λάβουν έξτρα πριμ για την πορεία τους στο Μουντιάλ, αλλά να υποστηρίξει η κυβέρνηση την προσπάθεια για να δημιουργηθεί ένα αθλητικό κέντρο την Εθνική μας ομάδα για πάντα, ένα αίτημα στο οποίο ο πρωθυπουργός ανταποκρίθηκε θετικά και διαβεβαίωσε ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του.

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: