Η επιθετική ανάρτηση του Σωτήρη Καψώχα και ο λόγος που την κατέβασε

Ο δημοσιογράφος Σωτήρης Καψώχας ο οποίος παλαιότερα επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ έκανε εκπομπή μαζί με την Κατερίνα Ακριβοπούλου στην ΕΡΤ έκανε μια ανάρτηση στο Facebook σχολιάζοντας τα μέτρα της κυβέρνησης με αφορμή τον κορονοϊό με φανερό αντιπολιτευτικό λόγο.

Αυτό όμως που προκάλεσε εντύπωση είναι η κατάληξη της ανάρτησης του γνωστού δημοσιογράφου ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ ωσάν άλλος Γιώργος Καραϊσκάκης χρησιμοποιεί την γνωστή απειλή του  τεράστιου ήρωα της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.

Δείτε την ανάρτηση

«Εμείς μένουμε σπίτι και η κυβέρνηση κάνει πάρτι. Μειώνει μισθούς και αποδοχές, ελαστικοποιει την αγορά εργασίας, εξυπηρετεί τους ημέτερους(διπλασιασμός ΜΕΘ ιδιωτών, δώρα 30 εκ.ευρω για τεστ και παραχώρηση κλειστών κέντρων προσφύγων σε συγγενείς και κολλητούς ) και προβαρει το νέο αυταρχικό κράτος. Αφού δεν κατάφερε να ιδιωτικοποιήσει την υγεία και τις δημόσιες υπηρεσίες, τώρα ιδιωτικοποιεί προς όφελος της την ατομική ευθύνη , προσδοκώντας ότι η οποία στραβή με τον κορονοιο θα μετατραπεί μέσω των ΜΜΕ σε ένα νέο «εσείς φταίτε». Επειδή οι καιροί δεν προσφέρονται για μετωπική αντιπαράθεση και κυρίως γιατί έχω κουραστεί να αντιπαλευω την ηλιθιότητα, η οποία έχει πολλαπλασιαστεί το τελευταίο διάστημα, ένα μόνο έχω να επισημάνω, παραφραζοντας λίγο τον Καραϊσκάκη. Ας τελειώσει πρώτα αυτός ο εφιάλτης και «όταν γυρίσω θα τους γ@μήσω».

Στην συνέχεια και προφανώς από τα πολλά σχόλια που δέχτηκε ο κ. Καψώχας κατέβασε την ανάρτηση και ανέβασε μια άλλη στην οποία γράφει:

«Επειδή έγινε πολύς θόρυβος με μια ανάρτηση που χρησιμοποίησα παραφραστικα τον Καραϊσκάκη, καλό θα είναι να μην θεωρούν το συγκεκριμένο δάνειο ως κάποιου είδους απειλή. Επειδή τα διάφορα τρολ απομόνωσαν τη συγκεκριμενη φράση και προσπάθησαν να σπεκουλαρουν, παραβλέποντας την ουσία της ανάρτησης που δεν είναι τίποτε άλλο από τις ευθύνες της διαχείρισης της πανδημίας, να ξεκαθαρίσω ότι δεν πρόκειται για απειλή, δεν έχω τη δύναμη άλλωστε να το κάνω, αλλά για μια υπόσχεση ότι με το όπλο της δημοσιογραφικής μου πένας, θα αποκαλύπτω όλα τα περίεργα, μόλις τελειώσει με το καλό η πανδημία. Και για να σταματήσει η σπεκουλα αποσύρω και τη δημοσίευση».

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: