Η επανάσταση της Kymco με το ηλεκτρικό της σκούτερ

Στο  Motor Show στο Τόκυο,  στις 22 Μαρτίου , η Kymco ετοιμάζει την έκπληξη και θα κάνει σίγουρα τη διαφορά στο χώρο των ηλεκτρικών σκούτερ.

Έπειτα από χρόνια έρευνας και εξέλιξης, η Kymco θα παρουσιάσει στο Motorcycle Show ένα επαναστατικό ηλεκτρικό όχημα, που θα επιτρέψει στους αναβάτες να το χρησιμοποιούν χωρίς συμβιβασμούς. Το Ionex θα αποτελέσει σημαντικό ορόσημο στην παγκόσμια αγορά ηλεκτρικών δίτροχων οχημάτων.

H ανακοίνωση της Kymco έγινε στην επίσημη ιστοσελίδα της και έγραφε: «You wish to be green without compromise».  Αν το μεταφράσετε  λέει : «Θα ήθελες να φέρεσαι οικολογικά, αλλά χωρίς συμβιβασμούς».

Για πρώτη φορά ο πρόεδρος της Kymco κ. Allen Ko στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής παρουσίασης του ΑΚ 550 την 1η Σεπτεμβρίου 17 είχε πει :

“Καθώς οι άνθρωποι ενημερώνονται όλο και περισσότερο για τα παγκόσμια περιβαλλοντικά ζητήματα, η πράσινη ενέργεια έχει γίνει μια σημαντική τάση. Ενώ η δημιουργία ηλεκτρικών scooter δεν είναι κάτι καινούργιο, η πραγματική πρόκληση είναι στο να τα κάνεις πρακτικά, προσιτά και δημοφιλή στους καταναλωτές. Για χρόνια η προσπάθεια αυτή έχει επιχειρηθεί από πολλούς, όμως ουδείς κατάφερε να πετύχει στη μαζική αγορά”. Και συνέχισε :

“Ως αποτέλεσμα, στο Tokyo Motorcycle Show του 2018 θα παρουσιάσουμε την επαναστατική λύση Project NEX, που θα καταστήσει το ηλεκτρικό scooter μια συμφέρουσα επιλογή για τον καταναλωτή. Θα επιδείξουμε τη δέσμευσή μας για τη βιωσιμότητα του πλανήτη και, το πιο σημαντικό, θα εκμεταλλευτούμε την πιο σύγχρονη τεχνολογία για να καταστήσουμε τελικά την ηλεκτρική μετακίνηση μια δημοφιλή πραγματικότητα”.

Τα αρχικά «NEX» σημαίνουν Νew Εlextric Εxperience (νέα ηλεκτρική εμπειρία) και το πρόθεμα «io» μάλλον παραπέμπει σε κάποιο λειτουργικό σύστημα, προφανώς το ηλεκτρικό μοντέλο που θα δούμε σε λίγες μέρες να έχει προεγκατεστημένη την πλατφόρμα πολυμέσων φιλοσοφίας Noodoe.

Υπομονή μερικές ημέρες και θα μάθουμε περισσότερο για το επαναστατικό ηλεκτρικό σκούτερ.

 

Η επανάσταση της Kymco με το ηλεκτρικό της σκούτερ

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: