Η εορταστική καμπάνια της Prada έβαλε χιόνι εκεί που δεν πέφτει ποτέ: στο αστραφτερό Λος Άντζελες

Η εορταστική καμπάνια της Prada έβαλε χιόνι εκεί που δεν πέφτει ποτέ: στο αστραφτερό Λος Άντζελες

Η παγωμένη κινηματογραφική φαντασία του «A Midwinter’s Night Dream» είναι μια γιορτή του κινηματογράφου, της μόδας και των ονείρων.

Ο κινηματογράφος αποτελούσε πάντα πηγή έμπνευσης για τον οίκο Prada. Η εορταστική καμπάνια 2021 με τίτλο «A Midwinter’s Night Dream», περιλαμβάνει μια ταινία μικρού μήκους βασισμένη σε μια αυθεντική ιστορία και σενάριο από τη σεναριογράφο και σκηνοθέτη Mary Harron του «American Psycho» ενώ ο Glen Luchford (μακροχρόνιος συνεργάτης της Prada) ανέλαβε τα σκηνοθετικά καθήκοντα.

Ποιοι συμμετέχουν στην ταινία μικρού μήκους

Τέσσερα ανερχόμενα ταλέντα κάνουν το ντεμπούτο τους στην εορταστική καμπάνια 2021: Η Julia Garner (Ruth Langmore στην σειρά Ozark), η Shira Haas (πρωταγωνίστρια στο Unorthodox), ο Louis Partridge (Βρετανός ηθοποιός γνωστός για τον ρόλο του στο Enola Holmes) και η Taylor Russell (συμπρωταγωνιστεί με τον Timothée Chalamet στην επερχόμενη ταινία Bones & All).

Η JLo φέρνει το «All I Have» στο 2021! Η χριστουγεννιάτικη καμπάνια της Coach σε ταξιδεύει

Πλοκή της ταινίας μικρού μήκους

Ο φακός τούς αιχμαλωτίζει να περιπλανιούνται σε ένα χειμωνιάτικο, παγωμένο τοπίο, ντυμένοι με μια συλλογή σχεδιασμένη για τις γιορτές. Αφού αναρωτήθηκαν γιατί και πώς κατέληξαν μαζί σε μια τόσο απομονωμένη έκταση, έφτασαν σε μια πινακίδα που έγραφε Λος Άντζελες. Στη συνέχεια, βλέπουμε την πόλη τυλιγμένη σε μια κουβέρτα χιονιού γεμάτη ουρανοξύστες και μερικά ιπτάμενα αντικείμενα, υποδηλώνοντας ότι οι τέσσερις φίλοι μεταφέρθηκαν στο μέλλον.

Η δίλεπτη ταινία δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας την πρωτοποριακή τεχνολογία Volume, ένα εργαλείο εικονικών εφέ που σχεδιάστηκε αρχικά για τη σειρά Disney+ The Mandalorian, για να εφεύρει νέες πραγματικότητες χάρη σε ένα κυρτό κουκούλι από λαμπερές οθόνες LED.

Ο ιταλικός οίκος πολυτελείας έχει πειραματιστεί με ταινίες μικρού μήκους στο παρελθόν. Νωρίτερα φέτος, για διαφημίσεις επικεντρωμένες στη statement Galleria bag, ο οίκος επέλεξε την Αμερικανίδα ηθοποιό Hunter Schafer, γνωστή για τον ρόλο της ως Jules στη σειρά του HBO «Euphoria», ενώ το 2018, η ηθοποιός του Χόλιγουντ Sarah Paulson συμμετείχε σε καμέο στο κλιπ «Neon Dream» για τη γυναικεία φθινοπωρινή διαφημιστική καμπάνια της Prada.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @prada

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: