Η Emily Ratajkowski κράτησε την πιο κομψή τσάντα και στοιχίζει μόλις 55 ευρώ

Το διάσημο μοντέλο αποδεικνύει πως δεν χρειάζεσαι μεγάλο budget για να είσαι πάντοτε chic και στυλάτη.

Οι τσάντες είναι εδώ και χρόνια αναπόσπαστο κομμάτι των καθημερινών μας εμφανίσεων. Προσθέτουν στυλ και χαρακτήρα στο τελικό μας look, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Την ίδια ώρα αποτελούν με διαφορά το πιο χρηστικό αξεσουάρ αφού αποθηκεύουν όλα τα προσωπικά μας αντικείμενα όπως κινητό, πορτοφόλι, κλειδιά, καλλυντικά κ.ά.

Οι αγαπημένες μας celebrities καθώς και οι fashion influencers μοιράζουν απλόχερα ιδέες και έμπνευση μέσα από τα προφίλ που διατηρούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δεν παύουν να μας τροφοδοτούν με υπέροχες, fashionable εικόνες κι εμείς απλά θαυμάζουμε το ακαταμάχητο street style τους.

Η Emily Ratajkowski είναι ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα και εντυπωσιακά μοντέλα της σημερινής εποχής. Η 29χρονη καλλονή διαθέτει αναλογίες που «κόβουν» την ανάσα και εκατομμύρια fans σε ολόκληρο τον κόσμο. Πριν από λίγες ημέρες η «Emrata», πόσταρε μερικές φωτογραφίες της δείχνοντάς μας το σeξι outfit της. Το top model έδειχνε πιο όμορφη από ποτέ με το μαύρο maxi φόρεμά της ωστόσο άλλο ήταν αυτό που κέντρισε το ενδιαφέρον μας από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Η mini κίτρινη τσάντα της Emily αποτελεί φέτος την επιτομή της κομψότητας και ένα από τα μεγαλύτερα bag trends. Το συγκεκριμένο σχέδιο ανήκει στο brand JW Pei και όπως είδαμε στοιχίζει μόλις 55 ευρώ. Είναι αναμφίβολα ιδανικό κομμάτι για all day εμφανίσεις και αποτελείται 100% από οικολογικό δέρμα, γεγονός που το καθιστά μια πολύ συνετή ενδυματολογική επιλογή.

 Βρες τα πιο μοντέρνα μαγιό μπικίνι για το καλοκαίρι του 2021!

Η Emily Ratajkowski κράτησε την πιο κομψή τσάντα και στοιχίζει μόλις 55 ευρώ

JW PEI Gabbi Bag Chic Pouch Bag Vegan Leather Vintage Hobo Handbag

Πηγή φωτογραφιών: @emrata

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: