Η Emily Ratajkowski φόρεσε το δερμάτινο παντελόνι με τον πιο stylish τρόπο

Η Emily Ratajkowski φόρεσε το δερμάτινο παντελόνι με τον πιο stylish τρόπο

Και εμείς σού βρήκαμε πέντε leather pants για να αντιγράψεις το look!

Η Emily Ratajkowski είναι στενά συνδεδεμένη στο νου μας με τα mini φορέματα. Είτε βρίσκεται στο σπίτι της, είτε απολαμβάνει τη βόλτα της στη Νέα Υόρκη με τον σύζυγο και το κατοικίδιό τους, το πανέμορφο μοντέλο επιλέγει να φορά πολύ στενά και sexy κοντά φορέματα.

Υπάρχουν, ωστόσο και φορές που θέλει να κάνει η ίδια μια στυλιστική αλλαγή και να φορέσει διαφορετικές τάσεις, όπως σου δείξαμε πρόσφατα, όταν και φόρεσε ένα κοστούμι (δες εδώ). Κάτι παρόμοιο, λοιπόν, συνέβη και το Σαββατοκύριακο που πέρασε! Η Emily εθεάθη να περπατά στους δρόμους του Μεγάλου Μήλου φορώντας μία από τις μεγαλύτερες τάσεις αυτού του φθινοπώρου.

Όπως βλέπεις και στη φωτογραφία, το μοντέλο εντυπωσίασε φορώντας μαύρο δερμάτινο παντελόνι και συνδυάζοντάς το με λευκό T-shirt και μπεζ σακάκι. Κι ενώ κάποιος μπορεί να περίμενε ότι θα δημιουργούσε ένα rock σύνολο με το δερμάτινο παντελόνι, η Emily Ratajkowski το απογείωσε μετατρέποντάς το σε ένα κομμάτι που άνετα μπορεί να συμβάλει στη σύνθεση ενός συνόλου ιδανικού για τη δουλειά και το γραφείο.

Αν κι εσύ θέλεις να αποκτήσεις ένα δερμάτινο παντελόνι αυτό το φθινόπωρο, δεν έχεις παρά να κάνεις scroll στην παρακάτω gallery και να ανακαλύψεις τα πιο κομψά της αγοράς. Συνδύασέ το με sneakers και πλεκτό πουλόβερ για casual chic looks ή με ankle boots, πουκάμισο και oversized παλτό για κομψές εμφανίσεις που μπορούν να σε συνοδεύουν από το πρωί ως το βράδυ.

Διάβασε ακόμα: Η κόρη της Kate Moss έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα του Οίκου Miu Miu

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: