Η Ελληνίδα με τα μπλε μάτια που σώζει Προέδρους των ΗΠΑ με δύναμη από την Αρχαία Ελλάδα [Βίντεο]

Η Ελληνίδα Εύη Πούμπουρα μεγάλωσε στο προάστιο του Κουίνς της Νέας Υόρκης!

Από μικρή ήθελε να γίνει σαν τους Αρχαίους Έλληνες. Τους θαύμαζε, καθώς «ρουφούσε» την Ελληνική Ιστορία και από την δύναμη που αντλούσε ήθελε να αντιμετωπίσει το μπούλινγκ στο σχολείο. Ως εκ τούτου, μαζί με τα μαθήματα αυτοάμυνας, μπορούσε να κοιτά τον κίνδυνο στα μάτια.

Δεν έπαψε ποτέ να διαβάζει Ελληνική Φιλοσοφία και να μαθαίνει μαθηματικά αλλά και στρατηγική.

Κατόρθωσε να γίνει επικεφαλής Αμερικανών Προέδρων (Μπους, Χίλαρι Κλίντον, Ομπάμα).

Βρέθηκε στην 11η Σεπτεμβρίου, όπου με κίνδυνο της ζωής της συντόνισε την έξοδο των ανθρώπων από τους δίδυμους πύργους, ενώ ταυτόχρονα διευκόλυνε το έργο των πυροσβεστών και των δυνάμεων ασφαλείας.

Στο μυαλό των Αμερικανών η Έυη είναι συνώνυμο της ψυχραιμίας και της στρατηγικής σκέψης. Μάλιστα, η Ελληνίδα πράκτορας κάνει εμφανίσει συχνά στην τηλεόραση δίνοντας και συμβουλές ψυχολογίας σε σχέση με πιθανά περιστατικά πανικού κτλ.

Ανάρπαστο είναι το βιβλίο της που φέρει τον τίτλο «Πώς να γίνετε άτρωτοι».

Στο οπισθόφυλλο του βιβλίου είναι γραμμένο:

«Όταν καταφέρνεις και γίνεσαι άτρωτος-αλεξίσφαιρος, νιώθεις ότι έρχεσαι σε επαφή με την καλύτερη, την πιο δυνατή και την πιο θαρραλέα εκδοχή του εαυτού σου. Επομένως, η αληθινή δύναμη βρίσκεται στο μυαλό και όχι στο σώμα».

Την εν λόγω πραγματικότητα, όπως ισχυρίζεται η Πούμπουρα την έχει μάθει από τα κείμενα της ελληνικής γραμματείας που διάβαζε από μικρό κορίτσι.

Δηλώνει περήφανη για την Ελληνική καταγωγή της: «Γαλουχήθηκα με την πεποίθηση ότι καθετί στον κόσμο έχει ελληνική προέλευση».

Σε αποσπάσματα του βιβλίου της βλέπει κάποιος συχνά γραμμένα αρχαιοελληνικά ρητά!

«Όσα δεν μου έμαθαν χρόνια εμπειρίας στον Λευκό Οίκο, τα έμαθα από τους αρχαίους φιλοσόφους», αναφέρει.

Γνωρίστε την Εύη Μπούμπουρα:

Πηγή: el.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: