Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου σού δείχνει πώς να μετατρέψεις το T-shirt σου στο απόλυτο top του καλοκαιριού

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου σού δείχνει πώς να μετατρέψεις το T shirt σου στο απόλυτο top του καλοκαιριού

Την Ελιάνα Χρυσικοπούλου τη γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στην οποία εργάζεται εδώ και πολλά χρόνια. Η γλυκιά δημοσιογράφος κάθε μεσημέρι πραγματοποιεί πολύ κομψές εμφανίσεις, επιλέγοντας συνήθως αέρινα, θηλυκά φορέματα, ενώ δείχνει και μια ιδιαίτερη αδυναμία στα T-shirts. Και εδώ ακριβώς πρέπει να σταθούμε.

Κάθε καλοκαίρι, τα T-shirts είναι ανάμεσα στα top fashion trends. Oversized με στάμπα, μονόχρωμα ή tie-dye, έως τώρα έχουμε δει αυτά τα μπλουζάκια να πρωταγωνιστούν στο street style και στα Instagram accounts των influencers. Φέτος, όμως, υπάρχει ένα είδος T-shirt που θα έχει την τιμητική του όλο το καλοκαίρι και θα μας απασχολήσει πολύ. Μιλάμε για το muscle tee, αυτό το top που φέρνει λίγο σε T-shirt, αλλά έχει πιο κοντά, ογκώδη μανίκια που τελειώνουν λίγο μετά τις μασχάλες.

Η Ελιάνα, λοιπόν, ανέβασε χθες ένα βίντεο στο Instagram της, στο οποίο σού δείχνει βήμα-βήμα πώς θα μετατρέψεις το T-shirt σου σε muscle tee χρησιμοποιώντας απλώς… τις τιράντες του σουτιέν σου.

Η διαδικασία είναι πανεύκολη και ανέξοδη, όπως θα δεις στο βίντεο της Ελιάνας Χρυσικοπούλου:

Υπέροχο το styling hack της δημοσιογράφου, δε συμφωνείς;

Διάβασε ακόμα: #DressUpFriday: Το νέο fashion trend στο Instagram θα κατακλύσει τις Παρασκευές μας

 

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: