Η Ελεονώρα Μελέτη με την ωραιότερη eco leather ολόσωμη φόρμα

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Mega Καλημέρα» υιοθέτησε ένα από τα ωραιότερα fashion trends του φετινού φθινοπώρου.

Η Ελεονώρα Μελέτη έχει επιστρέψει φέτος στους δέκτες μας μέσα από την συχνότητα του MEGA και την καθημερινή πρωινή εκπομπή της «Mega Kαλημέρα». H παρουσιάστρια και η ομάδα της μας καλημερίζουν στις 7:50 ακριβώς και μας κρατούν συντροφιά για δύο ολόκληρες ώρες όπου μας ενημερώνουν για την επικαιρότητα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Η παρουσιάστρια και το glam squad της έχουν καταφέρει να μας εμπνέεουν διαρκώς σε θέματα μόδας και ομορφιάς αφού κάθε εμφάνιση της Ελεονώρας Μελέτη στο τηλεοπτικό πλατό είναι ειλικρινά αξιοζήλευτη.

H Ελεονώρα Μελέτη με floral φόρεμα και high heels: So trendy! Πώς θα το φορέσεις (photos)

Η ultra stylish εμφάνιση της Ελεονώρας Μελέτη

Η Ελεονώρα Μελέτη με την ωραιότερη eco leather ολόσωμη φόρμα

Η Ελεονώρα Μελέτη εμφανίστηκε στο στούντιο με μια κροκό eco leather καφέ ολόσωμη φόρμα που αναδείκνυε πλήρως τις αναλογίες της. Tο outfit ολοκλήρωσαν με τον ωραιότερο τρόπο οποίο τα δετά peep toe ψηλοτάκουνα πέδιλά της. Το styling επιμελείται ο Πάνος Αλμπάνης ενώ το χτένισμα και το μακιγιάζ δημιούργησε ο Θάνος Βογιατζής.

Η Ελεονώρα Μελέτη με την ωραιότερη eco leather ολόσωμη φόρμα

Copy the look-Πώς θα φορέσεις την eco leather ολόσωμη φόρμα

#1 Με sneakers 

#2 Με ψηλοτάκουνα πέδιλα και clutch bag

#3 Με cowboy boots και shopping τσάντα

Η δερμάτινη ολόσωμη φόρμα αποτελεί μια υπέροχη ενδυματολογική επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας. Άνετη, κομψή και άκρως θηλυκή μπορεί να σε «βγάλει ασπροπρόσωη» σε διάφορες περιστάσεις. Ταιριάζει άψογα με sneakers, γόβες, μποτάκια ή cowboy boots.

Τα τελευταία χρόνια η βιομηχανία της μόδας επενδύει ολοένα και περισσότερο στο faux δέρμα το οποίο μοιάζει σχεδόν πανομοιότυπο με το πραγματικό δέρμα, οπότε δύσκολα κάποιος μπορεί να τα ξεχωρίσει. Στην ουσία το vegan leather είναι ένα υλικό που μιμείται το πραγματικό δέρμα, αλλά κατασκευάζεται είτε από συνθετικά υλικά, είτε από φυτικά υλικά αντί για δέρματα ζώων.

Αντί για faux ή vegan, μπορείς να το συναντήσεις στην αγορά και ως συνθετικό δέρμα. Το vegan δέρμα είναι τις περισσότερες φορές κατασκευασμένο από πολυβινυλοχλωρίδιο (PVC) και πολυουρεθάνη (PU), τα οποία δίνουν το εφέ του τσαλακωμένου πραγματικού δέρματος, κάνοντάς το οπτικά να δείχνει ίδιο με το αληθινό.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: