Η Ελεονώρα Μελέτη φόρεσε το πιο κομψό print της σεζόν

Η Ελεονώρα Μελέτη φόρεσε το πιο κομψό print της σεζόν

Η παρουσιάστρια έδωσε τη λύση για μία πρακτική αλλά και άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση.

Δε χρειάζεται να έχεις προγραμματισμένη μία σούπερ glamorous έξοδο για να επιλέξεις print. Αυτή η fashion λεπτομέρεια μπορεί πολλές φορές να σου δώσει ακόμα πιο εύκολα το εντυπωσιακό αποτέλεσμα που ζητάς. Χωρίς να μπεις στη διαδικασία για περίτεχνο layering ή πολλά αξεσουάρ. Συνήθως, όμως, η ενσωμάτωσή της στις καθημερινές εμφανίσεις μπορεί να αποτραπεί επειδή ο συνδυασμός τόσο έντονων και δυναμικών σχεδίων φοβίζει εκ πρώτης. Μην είναι too much, μη μοιάζει παράταιρος. Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική, αφού με ένα τέτοιο item έχεις ουσιαστικά ολοκληρώσει το μισό του look σου.

Η Ελεονώρα Μελέτη, πάντως, ετοίμασε σήμερα για την εκπομπή της ένα outfit, από αυτά που σε κάνουν να θες να τα αντιγράψεις. Καθώς καλωσόριζε τους τηλεθεατές που για άλλη μία φορά βρέθηκαν στη συντροφιά της, το βλέμμα μας στάθηκε κατευθείαν στο υπέροχο zebra top που ξεχώριζε στο πλάνο της κάμερας. Μόλις μετακινήθηκε, όμως, από το γυάλινο τραπέζι ήταν που αποκαλύφθηκε όλο το outfit, πίσω από το οποίο βρίσκεται η fashion stylist της, Ίρις Λεονταρίτη.

Το ιδιαίτερο print ταίριαξε με ένα κλασικό, μαύρο παντελόνι και γόβες. Ο συνδυασμός που έκανε έδωσε τη δική του πρόταση για την περίπτωση που αναζητάς ένα κομψό αλλά πρακτικό look σε καθημερινή βάση, αλλά που, παράλληλα, μπορεί να φορεθεί σε πολλές περιστάσεις. Το πρωί στο γραφείο, το απόγευμα στη βόλτα, το βράδυ στο δείπνο ή στο φαγητό.  

 Το outfit της Μαρίας Μπεκατώρου είναι ό,τι ακριβώς έψαχνες για το γραφείο

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: