Η ΕΛΑΣ ανέμενε χτύπημα του Ρουβίκωνα σε «Αττική Οδό» και Πολιτική Προστασία

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA είχε πληροφορίες για τους σχεδιασμούς της οργάνωσης αλλά όχι και για τον χρόνο των επιθέσων

Εγγραφο της ΕΛΑΣ από το οποίο προκύπτει ότι η αστυνομία ανέμενε την επίθεση της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας» στην εταιρεία Ατική Οδός παρουσίασε απόψε ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του MEGA το έγγραφο ανέφερε πως «σύμφωνα με πληροφορίες που περιήλθαν στον προϊστάμενο ΑΕΑ, μέλη της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας» προτίθεται να πραγματοποιήσουν δράσεις σήμερα Δευτέρα 31/01/22 και σε άγνωστο επί του παρόντος χρόνου, στα γραφεία της εταιρίας «Αττική Οδός Α.Ε.» καθώς και στο κτίριο που στεγάζεται η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και εδρεύει το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας».

Δείτε το ρεπορτάζ

Όπως είναι γνωστό, η πρώτη επίθεση έγινε στις 22:15 από 70 άτομα που προξένησαν ζημιές με βαριοπούλες στο κτίριο της Πολιτικής Προστασίας στην Κηφισίας.

Η δεύτερη επίθεση σημειώθηκε στις 04:00 η ώρα τα ξημερώματα σε σταθμό διοδίων και σε άλλο κτίριο, από οκτώ άτομα που επέβαιναν σε βαν και τα οποία συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: