Η εκθαμβωτική Cate Blanchett με sparkly ολόσωμη φόρμα επιβεβαιώνει ότι είναι το απόλυτο style icon

Διάβασε ακόμη:

Γνωστή για το απαράμιλλο στιλ της και τις πάντα κομψές, και σχεδόν αιθέριες, εμφανίσεις της η Blanchett απέδειξε για ακόμη μια φορά γιατί είναι το απόλυτο style icon: γιατί έχει βρει το “signature style” της. Η γνωστή ηθοποιός στα 50 της ξέρει ποια είναι, πράγμα που έχει αντίκτυπο και στο στιλ της. Έχει βρει το στιλ που την εκπροσωπεί καλύτερα, τα ρούχα που της ταιριάζουν και σύμφωνα με αυτά συνθέτει τις εμφανίσεις της. Απόδειξη η πρόσφατη εμφάνισή της στα εν λόγω βραβεία, την Τρίτη το βράδυ.

 

Η Cate Blanchett έκανε μια ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση, επιλέγοντας ολόσωμη φόρμα του Armani Prive label. Σε μαύρο χρώμα, η φόρμα η οποία είχε μια ανάλαφρη σιλουέτα, κοντά μανίκια και wide-leg γραμμή στο μέρος του παντελονιού (λόγω της σιλουέτας αυτής η φόρμα θύμιζε φόρεμα), ήταν καλυμμένη με παγιέτες σε μαύρο χρώμα, ενώ τη χρωματική παλέτα συμπλήρωναν μπλε και κόκκινες λεπτομέρειες.

 

Δες ακόμη:

Τη φόρμα συνόδευσε με μια παχιά μαύρη ζώνη τονίζοντας έτσι τη μέση αλλά και το μπούστο, το οποίο διέθετε ένα βαθύ, σeξι ντεκολτέ.

Το έντονο ντεκολτέ ήταν μια ευχάριστη έκπληξη στο σύνολο της Blanchett και ένα απαραίτητο, κατά τη γνώμη μας, στοιχείο το οποίο έδωσε έξτρα πόντους θηλυκότητας στην εμφάνισή της. Ολοκλήρωσε το look με διαμαντένια statement σκουλαρίκια και βραχιόλια και μαύρες μυτερές γόβες.

 

Στα 50 της, η Cate μπορεί απόλυτα να υποστηρίξει ένα τόσο εντυπωσιακό ρούχο και αυτό το είδος φόρμας το οποίο αν και παρόμοιό του έχουμε ξαναδεί να φοράει η ηθοποιός, της ταιριάζει πολύ.

Ακόμα και αν το look αυτό μας είναι «γνώριμο» για εμφάνιση της Cate, το ενδιαφέρον σχέδιο αλλά και το έξυπνο styling του ρούχου, είναι αυτό που μας προσφέρει μια φρέσκια προοπτική στο σύνολό της.

Αυτό είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά στις εμφανίσεις της Blanchett. Ακόμα και αν η σιλουέτα ή το είδος ρούχου της είναι ένα το οποίο φοράει συχνά, είναι το styling (και το attitude) με το οποίο καταφέρνει κάθε φορά να μας εντυπωσιάσει και κυρίως, να μας εμπνεύσει. Cate, υπάρχει κάτι που κάνεις λάθος;

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Alessandra Tarantino

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: